MENÜ

Messi bildiğiniz gibi

Barcelona'da harikalar yaratan Messi, Arjantin formasıyla yine hayal kırıklığı yaşattı. Genç süperstar, ülkesinin Venezuela'ya tek golle yenilmesine engel olamadı.

Messi bildiğiniz gibi

Günümüz futbolunun tartışmasız 1 numaralı yıldızı Lionel Messi, Barcelona’da her hafta yeni harikalar yaratırken, Arjantin formasıyla hayal kırıklığı yaşatmayı sürdürüyor. Genç süperstar, ülkesinin 2014 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde oynadığı Venezuela deplasmanında yine etkisiz bir performans ortaya koydu. Arjantin mücadeleyi tek golle kaybederken, grupta zirveyi Uruguay’a kaptırdı. Tangocular’ın en büyük kozu olan Messi’nin bir milli mücadelede daha etkisiz kalması ise futbol dünyasında tartışmalara yol açtı. Otoriteler, Arjantin’in sahada uyguladığı sistemin Messi’ye uygun olmadığı görüşünde birleşti.

Haberin Devamı

Ev sahibinde sorun yok

2014 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacağı için elemelere katılmayan Brezilya ise Meksika ile hazırlık maçında karşılaştı. Sambacılar, deplasmandaki mücadeleyi 1-0 geriden gelerek, 79’da Ronaldinho ve 84’te Marcelo’nun golleriyle 2-1 kazanmayı başardı.

YORUM YAZ