MENÜ

Messi belirsizliği! Arjantin'deki son maçına mı çıkıyor?

Dünya Kupası Elemeleri'nde Venezuela ile karşılaşacak olan Arjantin Milli Takımı'nda Teknik Direktör Lionel Scaloni, açıklamalarda bulundu. Scaloni, yıldız futbolcu Lionel Messi hakkında dikkat çeken sözler sarf etti.

Messi belirsizliği! Arjantin'deki son maçına mı çıkıyor?

Dünya Kupası Elemeleri'nde Venezuela ile karşılaşacak olan Arjantin Mailli Takımı'nda Teknik Direktör Lionel Scaloni, yıldız futbolcu Lionel Messi hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ole'de yer alan habere göre düzenlenen basın toplantısında konuşan Scaloni, Messi'nin maçta oynayıp oynayamayacağı ile ilgili olarak, "Messi'nin durumu iyi antrenmana katıldı ve oynamaya hazır" sözlerini dile getirdi.

Kafaları karıştırdı

Dünya kupasından önceki son iç saha maçına çıkacak olan Arjantin'de Scaloni, aynı zamanda kafaları karıştıran sözler de sarf etti.

Teknik adam, "Elbette kendi ülkemizde oynayabileceğimiz son maç. Geleceğin daha iyi olacağını umarak Arjantin'e en iyi şekilde veda edebilir." ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Messi'nin Dünya Kupası sonrası Milli takımı bırakabileceği iddiaları gündeme geldi.

Arjantin Milli Takımı ile 158 maça çıkan 34 yaşındaki yıldız isim, 80 kez de ağları sarsmayı başardı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ