MENÜ

Messi, Barcelona'ya geri dönecek mi? Xavi'den flaş açıklama

İspanya La Liga'nın 29. haftasında Real Madrid ile El Clasico'da karşılaşacak olan Barcelona'da teknik direktör Xavi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Xavi, Fransız devi Paris Saint-Germain'de forma giyen Lionel Messi'nin Barcelona'ya geri dönüp dönmeyeceği hakkında da konuştu.

Messi, Barcelona'ya geri dönecek mi? Xavi'den flaş açıklama

İspanya La Liga'nın 29. haftasında Real Madrid ile El Clasico'da karşılaşacak olan Barcelona'da teknik direktör Xavi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Marca'da yer alan habere göre Lionel Messi'nin Barcelona'ya döneceğine yönelik iddialar hakkında Xavi, "Tarihin en iyisi ve Barcelona'da her zaman hoş karşılanacak. Teknik direktör olduğum sürece, her gün buraya gelmek isteyip istemediği önemli değil. Bence ona çok şey borçluyuz. PSG ile sözleşmesi var ve söyleyebileceğimiz çok az şey var. Bize kattıkları paha biçilemez." sözlerini dile getirdi.

El Clasico yorumu

Deplasmanda Real Madrid'e karşı oynayacakları El Clasico'yu değerlendiren Xavi, "Çok özel. Zor ve karmaşık bir maç. Orada oynamak her zaman zordur. Hücum edip üç puan almak için oynayacağız. Yarın kazanmak bizi ilk hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'ne ulaşmak için iyi bir konuma getirecek. Baskı aynı. Bu bir Clasico ve kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Real Madrid'den nasıl bir oyun beklediği ile ilgili ise teknik adam, "Ne bekleyeceğimizi bilmiyoruz. Çok fazla topa sahip olmaya ve futbol tarzımızı oynamaya çalışacağız. Kendi sahalarında oynarken, tüm maç boyunca baskı yapacaklarını hayal ediyorum. Oyunun her yönüne hazırlıklı olmalıyız." dedi.

YORUM YAZ