MENÜ

Mert Hakan Yandaş: Takımın içinde gruplaşma yok

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu. Mert Hakan Yandaş, "Psikolojik olarak zor durumdaydık, çok inanmıştık. Yukarı çıkmanın fırsatını arıyorduk. Fenerbahçe taraftarı bize sarılsın. Biz inşallah onları şampiyonluğa ulaştıracağız. Golü çok istedim ve hocama gittim. Bu takımın içinde gruplaşma yok" ifadelerini kullandı

Mert Hakan Yandaş: Takımın içinde gruplaşma yok

"Şanssız haftalar ve günler geçiriyoruz. Takımın formu da iyi değildi, kalemize gelen ilk top her seferinde gol oluyordu. Psikolojik olarak zor durumdaydık, çok inanmıştık. Dipteydik ve yukarı çıkmanın fırsatını arıyorduk."

Haberin Devamı

"Dipteydik, bugün bir şekilde yukarı çıkmanın fırsatını arıyorduk ve bulacağımıza inanıyorduk. Geri düşmemize rağmen bu kez kırılmadık ve 4-1 kazandık."

"Rabbim de bize yardım etti. Oyunun içinde kaldık. Şükürler olsun ki kazandık. Ben her ne olursa olsun özeleştiri yapabiliyorum. Beklentilerin de farkındayım. Kendimi her zaman sorguladım. Fenerbahçe taraftarı bize sarılsın. Biz inşallah onları şampiyonluğa ulaştıracağız."

"Olmayan olaylarla bizi ortaya atıyorlar. Hocayla aramız bozukmuş gibi gösteriyorlar. Golü çok istedim ve hocama gittim. Bu takımın içinde gruplaşma yok"

YORUM YAZ