MENÜ

Mersin'de operasyon başlıyor

Süper Lig biletini cebine koyan Mersin İdmanyurdu, transfer için düğmeye bastı. 3 koldan taarruza geçen Kırmızı-Lacivertliler, Carlton Cole, Turgut Doğan ve Welliton'u renklerine bağlamak adına girişimlere başladı

Mersin'de operasyon başlıyor

Bir yıl aradan sonra Süper Lig vizesini cebine koyan Mersin İdmanyurdu’nda transfer çalışmaları hız kazandı. Takımı teknik direktör Rıza Çalımbay’a emanet eden başkan Ali Kahramanlı ve kurmayları, yeni sezon planlamasındaki son rötuşları yapmak üzere çalışmalara başladı. Çalımbay’ın verdiği listeyle operasyonun fitilini ateşleyen Çukurova temsilcisinin, hücum hattını güçlendirmek adına temaslara başladığı öğrenildi. Tecrübeli bir golcüyü kadrosuna dahil etmeyi planlayan transfer komitesi, bu konudaki yol haritasını da belirledi. Mersinli yetkililerin, İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United’da forma giyen 30 yaşındaki Carlton Cole ile ilgili temasa geçtikleri belirtildi.

B planı da hazır

Süper Lig’de kalıcı bir kadro kurmayı hedefleyen yönetimin ikinci durağı ise Rusya oldu. Ada’dan gelecek olası bir olumsuz habere göre B planını da yapan Başkan Kahramanlı ve kurmayları, bir ara Eskişehirspor’un da gündeminde olan Spartak Moskova’nın golcüsü Welliton Soares de Morais’e de haber uçurdu. 27 yaşındaki Brezilyalı’nın peşine düşen Kırmızı-Lacivertlier’in, şartları zorlayacağı belirtildi. Operasyon Cole ve Welliton’la sınırlı kalmadı. Forvet hattına bu ikiliden birinin monte edilmesini isteyen Çalımbay’ın Trabzonspor’da satış listesine konan Turgut Doğan Şahin için de hamle yaptığı bildirildi. 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunu renklerine katmak isteyen Çaykur Rize ve Kayserispor arasındaki savaşa Mersin İdmanyurdu’nun da dahil olduğu bildirildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ