MENÜ

Mersin'de galibiyet hesapları

Medical Park Antalyaspor'u kendi evinde yenerek ikinci deplasman maçını da kazanan Mersin İdman Yurdu, evinde karşılaşacağı Gaziantepspor maçından üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Mersin'de galibiyet hesapları

Antrenmanlarda moral yönünden son derece iyi durumda bulunan kırmızı lacivertliler, istekli ve hırslı olmalarıyla dikkat çekerken Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Gaziantepspor güçlü bir ekip. İnşallah, iyi bir mücadele örneği sergileyerek taraftarlarımıza kendi evimizde ilk galibiyetimizi tattırmanın keyfini yaşarız" dedi.

Sağlam, şöyle konuştu: "İkişer gün arayla maç oynuyoruz. Bu durum takım üzerinde bir takım olumsuzluklar yaratıyor. Ancak, biz son derece ilkeli ve inançlı bir ekibiz. Son yaptığımız çalışmada futbolcularımı üstün moralli görmek ve ortaya koydukları performans beni bir hayli umutlandırdı. Bu nedenle kendi evimizde oynayacağımız Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrılacağımıza inanmaktayım. Alacağımız bu galibiyet bizim için hayati bir önem taşıyor."

KADINLARA ÇAĞRI

Mersin İdman Yurdu taraftarlarının Gaziantepspor maçında takımını yalnız bırakmamalarını isteyen Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı şöyle dedi: "Biz köklü bir kulübüz ve böylesine köklü bir kulübün taraftarlarının stadı hınca hınç doldurması gerekmektedir. Özellikle kadın taraftarların maça ilgi göstermesini istiyoruz. İstanbul'da oynanan Fenerbahçe-Manisaspor maçında gördük ki kadın taraftarlar tribünlere renk katıyor. Bu bağlamda kadın seyircilerimizi de tribünlere bekliyoruz."

BİLET FİYATLARI UCUZLADI

Bu arada bilet fiyatlarının aşırı pahalı oluşu nedeniyle Bursaspor maçında türbinlerin büyük bölümünün boş olmasını değerlendiren yönetim, fiyatlarda indirim uyguladı. Yapılan açıklamada, Açık Güney Kale Arkası: 7 TL, Kapalı Güney-Kapalı Kuzey Kale Arkaları : 12 TL, Maraton : 32 TL ve Kapalı : 77 - 102 TL

olarak belirlendi. Bilet fiyatlarının sadece Gaziantepspor maçında geçerli olduğu, bundan sonra oynanacak olan iki iç saha maçı olan Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında fiyatların yeniden gözden geçirileceği öğrenildi. Biletlerin cumartesi günü My Store, Şekerci Hasan Yozgat ve internet üzerinden ticketturk.com'da satışa çıkacağı bildirildi.

Öte yandan daha önce 24 Eylul 2011 saat 16.00 da başlaması planlanan maçın TFF ve yayıncı kuruluşun ortak kararıyla aynı gün saat 18:00'e alındığı da bildirildi.

ALİ ŞEN / MERSİN, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ