MENÜ

Mersin yıkıldı

Sivasspor galibiyetiyle ligde kalma yolunda umutlanan Mersin İdman Yurdu, Avni Aker’den istediği puanı çıkartamadı. Kırmızı-Lacivertliler maç sonunda büyük üzüntü yaşarken, Güney ekibinde stres tavan yaptı.

Mersin yıkıldı

Teknik direktörlük görevine Ümit Özat geldikten sonra toparlanmaya başlayan Mersin İdman Yurdu, geçtiğimiz hafta Sivasspor’u devirmişti. Welliton’un tek golüyle kazanan Kırmızı- Lacivertliler’in hedefi dün Avni Aker’den de puan çıkartmaktı. Ancak hesaplar tutmadı. Kısıtlı kadrosuna rağmen 90 dakika boyunca müthiş bir çaba gösteren Güney ekibi, maç sonunda adeta yıkıldı. Futbolcular bir süre yerden kalkamazken, bundan sonrası için hayli sıkıntılı bir süreç başladı. Mersin, dünkü sonuçla birlikte deplasmandaki kötü gidişata da son verememiş oldu. Koca sezonda dış sahadaki tek galibiyetini 20. haftada Kayserispor önünde yaşayan Kırmızı- Lacivertliler, Ümit Özat yönetiminde toplamda çıktığı 8 maçtan 10 puan çıkartabildi.

5 maçı iç sahada

Güney ekibi ligde kalan 9 maçının 5’ini iç sahada oynayacak. Evinde Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehir, Antalyaspor ve Bursaspor’u konuk edecek olan Mersin İdman Yurdu, deplasmanda ise Başakşehir, Fenerbahçe, Rizespor ve Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ