MENÜ

Mersin performanstan memnun

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, Fenerbahçe Ülker'e 81-77 mağlup oldukları maçla ilgili olarak "Maçın galibi Fenerbahçe olsa da takımımızın performansı bizi mutlu etti" dedi.

Mersin performanstan memnun

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mağlubiyetten büyük dersler çıkardıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçında taraftarların desteğiyle Mersin’de basketbol şöleninin yaşandığını belirten Özcan, "Basketbol adına muhteşem bir gün geçirdik. Gerek Fenerbahçe taraftarı, gerekse bizim taraftarlarımız salonu bir karnaval yeri haline getirdi. Taraftarlar özlediğimiz atmosferi ortaya çıkararak basketbol adına unutulmaz bir gün yaşattılar" diye konuştu.
Fenerbahçe karşısında oyuncuların taraftarların desteğiyle son saniyeye kadar baskıcı bir oyun ortaya koyduğunu dile getiren Özcan, şunları kaydetti:

"Maçın galibi Fenerbahçe olsa da takımımızın performansı bizi mutlu etti. Maçın sonuna kadar mücadele eden, her topa atlayan, savaşan oyuncularımız gönüllerde taht kurdu. Bu maçı kazansaydık play-off adına önemli bir galibiyet almış olacaktık.

Haberin Devamı

Hedeflerimize yaklaşmamızda itici bir güç olacaktı. Önemli bir maçı sahamızda kaybetmemiz bizi üzdü. Ama yeni transferimiz Alex Scales’in güzel oyunu, Willie Solomon’un takıma ısınması gelecek adına bizi daha da ümitlendirdi. Ortaya koyduğumuz mücadeleci, baskıcı maç play-off inancımızı güçlendirdi. Bu maçtan çıkardığımız derslerle hedefimize hızla ilerleyeceğimize inanıyorum."

AA

YORUM YAZ