MENÜ

Mersin hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Mersin hazırlıkları sürüyor

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından 6 minyatür kalede maç yapan oyuncular, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

Sağ kasık bölgesinde ağrıları bulunan Mehmet Topuz ile Berk Elitez antrenmana katılmazken, sabah saatlerinde antrenmana gelirken maddi hasarlı trafik kazası geçiren ve herhangi bir sağlık problemi bulunmayan Issiar Dia da çalışmalar da yer almadı.

Volkan Demirel ve Serdar Kesimal bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla hazırlıklarını sürdürürken, Serkan Kırıntılı'nın ise tedavi ve çalışmalarına içeride devam edildi.

Sarı-lacivertli takım, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 11.00'de başlayacak son antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ