MENÜ

Mersin-Fenerbahçe maçı öncesi büyük kriz!

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe maçı öncesi oyuncuları söz verilen ödemelerin gerçekleştirilmemesi üzerine yönetime sert tepki göstererek, "Şartlar ne olursa olsun oyunculara verilen vaatlerin yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu dakikadan itibaren oyuncularım izleyeceği yolu biz de takip edeceğiz" dedi.

Mersin-Fenerbahçe maçı öncesi büyük kriz!

Cumartesi günü evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu'nda, uzun süredir yaşanan mali kriz çözümlenemedi.

Basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Bülent Korkmaz, şartlar ne olursa olsun oyunculara verilen vaatlerin yerine getirilmesi gerektiğini belirterek, "Bu dakikadan itibaren oyuncularım izleyeceği yolu biz de takip edeceğiz" dedi.

Maddi sıkıntılar nedeniyle 14 Kasım tarihinde yapılması planlanan olağanüstü kongrenin son anda ertelendiği Mersin İdmanyurdu'nda dün ödenmesi gereken oyuncuların 3 maaşlık alacakları da ödenemedi.

Fenerbahçe maçı öncesi, takımda yaşanan sıkıntılar nedeniyle Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Korkmaz, yönetime sert mesajlar verdi. Konuşmasına, hafta arası kaybettiği annesinin vefatından dolayı cenazeye gelen ve kendisine taziyelerini sunan herkese teşekkür ederek başlayan Korkmaz, göreve başladığı günden bu yana geçen sürede, takımın mücadele, mental, takım oyunu, takım performansı ve pozisyon anlamında çok iyi yol aldıklarını söyledi.

Fenerbahçe maçı gibi çok önemli bir müsabakaya hazırlanırken dış etkenleklerle uğraşmak zorunda kaldıklarını aktaran Korkmaz şöyle devam etti: "Takımı fiziksel ve taktiksel olarak hazır hale getirmemize rağmen, geldiğimiz günden itibaren takımın içindeki ekonomik problemler, bugün itibariyle üst noktaya çıkmıştır.

Ve bundan dolayı oyuncularımızı mental olarak müsabakaya hazırlamakta zorlanıyoruz. Biliyoruz ki, başkanımız sürekli olarak bu yolda tek başına yalnız kaldığını, destek görmediğini defalarca kamuoyunun önünde dile getirmiştir. Ama şartlar ne olursa olsun, oyunculara verilen vaatlerin yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu dakikadan itibaren oyuncularımın izleyeceği yolu biz de takip edeceğiz."

Korkmaz, yazılı metin üzerinden yaptığı açıklama sonrası, soru almayacağını belirterek toplantıdan ayrıldı.

Futbolcular antrenmana çıkmadı


Spor Toto Süper Lig’de 21 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe’yi konuk edecek Mersin İdman Yurdu’nda futbolcular, kulüpteki ekonomik sorunlar nedeniyle alacakları ödenmediği için antrenmana çıkmadı.

Kırmızı-lacivertli futbolcular, Mersin Stadı’nda yapılması planlanan antrenman öncesinde Macit Özcan Spor Tesisleri’nde bir araya geldi. Tesislerde uzun süre toplantı yapan oyuncular antrenmana çıkmama kararı aldı. Futbolcular daha sonra özel araçlarıyla tesislerden ayrıldı.

Taş trafik kazası geçirdi


Öte yandan futbolculardan Mehmet Taş, tesisten ayrıldıktan sonra, kullandığı özel aracıyla 3. Çevre Yolu yakınlarında bir otomobille çarpıştı. Kazada Taş’ın aracı hasar gördü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ