MENÜ

Merih Demiral'ın Everton transferiyle ilgili yalanlama

Adı İngiliz ekibi Everton ile anılan milli futbolcu Merih Demiral'ın transferiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Merih'in lacivert beyazlıların hedefinde olmadığını belirterek iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.

Merih Demiral'ın Everton transferiyle ilgili yalanlama

Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral'ın İngiltere Premier Lig ekibi Everton'a transferiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Gelecek sezon için savunma bölgesine takviye yapmayı planlayan lacivert beyazlıların, Merih Demiral'ın peşinde olduğu, hatta İtalyan basınında 23 yaşındaki futbolcu için kulübü Juventus'a teklif yaptığı öne sürülmüştü.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Romano yaptığı açıklamada, "Everton, yaz aylarında bir stoper ile anlaşmayı planlıyor. Araujo çok takdir ediliyor ama Barcelona onu satmayacak. Demiral için görüşme yok, hedef bile değil. Everton şimdi başka oyuncular arıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bu sezon 23 maçta oynadı

İtalyan devi ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Merih Demiral, bu sezon Serie A, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere 23 maçta Juventus forması giydi.

Merih Demiralın Everton transferiyle ilgili yalanlama

YORUM YAZ