MENÜ

Menemen koptu geliyor

Lider Menemen Belediyespor, takipçisi Afyon’un takıldığı haftayı deplasmanda Kastamonu’yu yenerek zaferle kapattı. Puanını 56 yapan İzmir ekibi, farkı 4 puana çıkardı, şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

Menemen koptu geliyor

2. Lig’de Menemen Belediyespor fırtınası son sürat devam ediyor. Kadrosuna flaş takviyeler yaparak ikinci yarıya mutlak şampiyonluk parolasıyla giren İzmir ekibinin son kurbanı Kastamonuspor 1966 oldu. Deplasmanda güçlü rakibini 3-1’le deviren Sarı-Lacivertliler, en yakın rakipleri Hatay ve Afjet Afyon’un 4’er puan önünde hedefe bir adım daha yaklaştı. Maçtan dakikalar ise şöyle: 14’üncü dakikada Kastamonuspor 1966’ın kazandığı Serbest vuruşta Oğuzhan topu ceza sahasına gönderdi. Arka direkte Nuri’nin topa dokunuşunda top ağlarla buluştu. 1-0

Mustafa yine sahnede

74’üncü dakikada Menemen atağında Mustafa ceza sahası sağ çaprazda topal buluştu. Yandan uzak köşeye vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-1. 87’nci dakikada Menemen Beledyespor’un kazandığı köşe atışında ceza sahasına gelen topa iyi yükselen Samed’in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-2. 89’uncu dakikada Menemen Belediyespor atağında Mustafa Kaleci Bekir ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-3

Buca Mersin’de farka gitti

Ligden düşmesi matematiksel olarak da kesinleşen Mersin İdmanyurdu, sahasında Bucaspor’a 6-1 mağlup oldu. İzmir ekibi, bu kritik galibiyetle puanını 23’e çıkarıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak adına önemli bir adım attı.

Afjet Afyon kan kaybediyor

Şampiyonluk yarışında Menemen’e yenildikten sonra kan kaybetmeye başlayan Afyon, dün de evinde Etimesgut’la 2-2 berabere kaldı. İki takım oyuncuları sahaya Engelliler Haftası dolayısıyla ’Elimi tutsan engelimi unutsan’ pankartıyla çıktı.

Yavru Yiğidolar Tokat’ta güldü

Play-Off’un güçlü adayı Sivas Belediyespor, Tokatspor’un Tokatspor deplasmanında 3-2 kazanarak yarışa devam etti. İç Anadolu ekibi, 49 puana ulaşarak yerini iyice sağlamlaştırdı.

Amed Sportif Eyüp’e acımadı

Bu sezon zirve hedefinden uzak kalan Amed Sportif Faaliyetler, Eyüpspor’u sahasında 4-1’lik sonuçla mağlup etti. Timur (2), Burak ve Cumhur’un golleriyle kazanan Amed, puanını puanını 27’ye çıkardı. Eyüp ise 25 puanda kaldı.

Keçiören’de nefis düello

Keçiörengücü misafir ettiği Bodrumspor ile 2-2 berabere kaldı. Başkent ekibinin gollerini 73’te Umut ve 90. dakikada Hüseyin atarken, Bodrumspor’un golleri 70’te Çağrı ve 37’de Tarık’tan (k.k.) geldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ