MENÜ

Menderes Türel'den Ali Şafak Öztürk'e cevap!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün basın toplantısında destek gelmediği yönündeki eleştirilere kendisine ait Twitter hesabından yanıt verdi.

Menderes Türel'den Ali Şafak Öztürk'e cevap!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı. Öztürk, toplantının sonunda gözyaşlarını tutamayarak salondan ayrıldı.

Antalyaspor Başkanı, toplantıda verilen sözlerin yerine getirilmediğinin altını çizen Ali Şafak Öztürk'e cevap geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, iddialar Twitter üzerinden yanıt verdi.

İşte Menderes Türel'in açıklamaları:

"Antalyaspor Başkanının destek bulamadığını söyleyerek istifa kararı aldığını üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Doğuştan beri Antalyaspor’un taraftarı olmak şerefini taşımış birisi olarak kesinlikle Kırmızı-Beyazlı kulübümüz üzerinden polemiğe girmeyi hiçbir zaman doğru bulmam.

Ancak destek bulamadığını söyleyen kim olursa olsun şunları hatırlatmayı bir vazife olarak görürüm.

1- Acaba Türkiye’de hangi kulüp BELEDİYE kaynakları ile yaklaşık 50 milyon TL maliyetli, Avrupa’nın en modern çağdaş ve görkemli tesisine sahip olmuştur?

2- Türkiye’de hangi kulüp Belediye Meclis’inden oybirliği ile alınmış karar neticesinde yıllık en az 20 milyon TL sabit gelir kaynağına kavuşturulmuştur?

Daha sayılarını birçok madde sayarak arttırabileceğim desteklerimizi görmemezlikten gelenlerin görmesi için değil hayatını Antalyaspor’a adamış birisi olarak camiaya hatırlatma için bu açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur."

Ali Şafak Öztürk ne demişti?

Antalyaspor'un göreve başladıkları 30 Haziran 2016 öncesinde 32.5 milyon Euro borcu bulunduğunu anlatan Öztürk, görevde olduğu süreçte, borcun 45 milyon Euro'ya yükseldiğini söylemiş. Antalyaspor'un sadece 3 bankaya borcu bulunduğunu ve ödenmemiş borcu olmadığına dikkati çeken Öztürk, banka borcu ödemelerinin 2023 yılına kadar vadelendirildiğinden bahsetmişti. Göreve geldiklerinde 66 olan futbolcu sayısının 36'ya indirildiğini vurgulayan Öztürk, 23 milyon 950 bin Euro olan takım değerini 45 milyon Euro'ya yükselttiklerini ifade etmişti.

Antalyaspor seçime gidiyor!


Haberin Devamı
YORUM YAZ