MENÜ

Memphis Depay'a hücum!

Manchester United’dan devre arasında ayrılmak isteyen ve Fenerbahçe’nin gündeminde olduğu öğrenilen Memphis Depay’a olan ilgi arttı. İtalya ve İspanya’dan da kulüplerin Hollandalı yıldızı istemesi, Depay’ın kafasının karışmasına neden oldu.

Memphis Depay'a hücum!

İngiltere Premier Ligi’nde Manchester United’da bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Memphis Depay, devre arasında kiralık olarak Fenerbahçe’nin gündemine gelmişti. Sarı-Lacivertliler’in teknik direktörü ve aynı zamanda Depay’ın, PSV Eindhoven döneminde çıkış yapmasında büyük pay sahibi olan Dick Advocaat’ın, bu transferde kilit rol oynayacağı öğrenilmişti.

United’da Depay’ı sadece 1 kez ilk 11’de oynatan Jose Mourinho’nun da, Hollandalı futbolcunun Türkiye’ye sezon sonuna kadar kiralanmasına sıcak baktığı ifade edildi. İşte bu gelişmelerin paralelinde Depay’a birçok takımın ilgisinin artmaya başladığı öğrenildi.

Net kararını veremedi

Fenerbahçe ve Premier Lig’den Everton’ın yanı sıra şu an ismi bilinmeyen İtalya’dan ve İspanya’dan kulüplerin de, 22 yaşındaki atak oyuncusunu kadrolarında görmek istediği öne sürüldü. Depay’ın, bunun üzerine kafasının biraz karıştığı ve Ocak ayında kesin olarak takımdan ayrılacak olmasına rağmen hangi takıma gideceği konusunda henüz net kararını veremediği bildirildi.

Hollanda’nın 2018 Dünya Kupası finallerine gitmesi halinde mutlaka kendisini de o kadronun içinde görmek isteyen Depay’ın, transfer döneminin açılmasına kadar tüm şartları masaya yatırıp, net bir karar vermesi bekleniyor.

Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ