MENÜ

Melo gitti gidiyor

İnter gözü kararttı, Kondogbia'nın ardından Melo'yu almak için ciddi olarak bastırmaya başladı. İtalya basını, yönetici Piero Ausilio'nun, Sambacı'nın menaceri ile masaya oturduğunu ve senelik 3 milyon Euro'ya anlaştığını yazdı.

Melo gitti gidiyor

Felipe Melo ile İnter arasındaki flört, hız kesmeden devam ediyor.

İtalyanlar, önceki günkü haberlerinde, İnter’in Sambacı’nın bonservisine 4 milyon Euro vermeye hazırlandığını öne sürmüştü. Tuttosport, bu haberi bir adım daha ileriye götürdü ve İnter yöneticisi Piero Ausilio’nun, Melo’nun menaceriyle bir araya gelerek, yıllık 3 milyon Euro’ya anlaştığını yazdı. Gazeteye göre, tecrübeli futbolcunun bonservisi için 4 veya 5 milyon Euro’luk bir teklif yapılacak ve Galatasaray’ın cevabı beklenecek. Haberde ayrıca, Galatasaray ile İnter’in pazarlıklara en kısa sürede başlayacağı ve olumlu bir sonuç çıkma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Eğer taraflar bonservis bedeli konusunda da anlaşırsa, 4 sezondur Galatasaray için ter döken Melo, bundan sonra Milano ekibinin formasını giyecek.

Mancini jest yapacak

İnter’in transfer etmek için bastırdığı Melo’yu, eski hocası Roberto Mancini’nin çok istediği biliniyor. Monaco’dan Kondogbia’nın 36 milyon Euro karşılığında alınmasının ardından yanına bir mücadeleci oyuncu daha almaya hazırlanan İtalyan hocanın, bu transferle Galatasaray’a bir jest yapmak istediği de, gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ