MENÜ

Mehmet Topal'dan büyük fedakarlık!

Ligde oynanan Bursaspor maçından bu yana sol üst baldırındaki zar yırtığına rağmen forma giyen Fenerbahçe’nin kahramanı Mehmet Topal, gösterdiği özveriyle taraflı tarafsız herkesin büyük alkışını aldı.

Mehmet Topal'dan büyük fedakarlık!

Ülkemizde ezeli rakipler arasında gerçekleşen transferler sonrası genelde oyuncunun eski takımının taraftarları, o futbolcuya büyük tepki gösterir. Hele ki bir de yeni takımında da tutunamazsa futbolcu adeta camiasız kalır.

Fakat bu düzeni değiştiren bir isim var ki, Türkiye’de istisnasız herkesin alkışını ve takdirini almayı başarıyor. Galatasaray’da 3.5 sezon geçirdikten sonra Valencia’ya gidip ardından Fenerbahçe’ye gelerek 3.5 yılı geride bırakan Mehmet Topal, şimdiden Türk futbol tarihindeki en centilmen futbolculardan biri olmayı başardı.

Önce deplasmanda Lokomotiv Moskova’yı, ardından da önceki akşam Braga’yı yıkan “Örümcek”, sadece saha içindeki hal ve hareketleriyle değil, saha dışında yaptıklarıyla da örnek futbolcu olmayı başardı. Fakat bir de fedakar yönü var ki, işte bu tavrı onun çok özel bir oyuncu olmasının en büyük sebebi...

HAFTALARDIR İĞNELERLE OYNUYOR

Lokomotiv Moskova ile Kadıköy’de oynanan ilk maçtan sonra sol üst baldır zarında yırtık oluşan Mehmet Topal, en kritik virajlar öncesi takımını yalnız bırakmamak adına ağrılarına göğüs gerdi ve formasını bırakmadı.

Bursaspor, Lokomotiv Moskova, Beşiktaş, Akhisar ve son olarak da Braga maçına iğneyle çıkan ve ağrılarla oynayan “Topal Asker” bu süreçte Avrupa arenasında 2 çok önemli gol atarak adeta kahraman oldu. Ağrılarından kurtulması için dinlenmesi gereken milli yıldızın bu fedakarlığı teknik heyeti ve Vitor Pereira’yı fazlasıyla etkiledi. Pereira’nın, Braga maçı sonrasında Mehmet Topal’a yaptığı sıcak tebriğin arkasında yatan sebep de işte bu durumdu.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ