MENÜ

Mehmet Özdilek: Çok çabuk pes ettik

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Buraya puan ya da puanlar alıp üst sıralardaki takımlara yetişebilmek için gelmiştik ama golü yiyince bunu gerçekleştiremedik” dedi

Mehmet Özdilek: Çok çabuk pes ettik

Haberin Devamı

Süper Lig’de 29. haftanın kapanış maçında Beşiktaş’a deplasmanda mağlup olan Antalyaspor’un teknik direktörü Mehmet Özdilek golü yedikten sonra çok çabuk pes ettiklerini söyledi. Tecrübeli hoca, “İstanbul’a Beşiktaş karşısında puan ya da puanlar almak ve ligin üst sıralarına tırmanmak için gelmiştik. Maça da oldukça iyi başladık. İlk 45 dakika oyunu istediğimiz gibi yönettik. Ancak ikinci yarıda oyuncularımın hep beraber hücuma çıkma düşüncesi nedeniyle inisiyatif Beşiktaş’a geçti” şeklinde konuştu.

‘Görüntümüz kötüydü’

Mehmet Özdilek sözlerini şöyle noktaladı: Beşiktaş’ta Oğuzhan oyuna girdikten sonra oldukça faydalı oynadı açıkçası. Biz de golü yedikten sonra çok çabuk pes ettik. Görüntümüz hoş değildi. Bizim gibi takımların bu gibi durumlarda daha dirayetli durmaszı lazım. Biz maalesef 60’tan sonra bunu gösteremedik. Zaman zaman bazı maçlarda bu sıkıntıyı yaşadık. Oyuncu psikolojisi böyle. Bugün eksiklerimizi çok aradık. Kazanmak için gelmiştik ama olmadı.

YORUM YAZ