MENÜ

Mehmet Demirkol: Kulübün sahibi siz değilsiniz!

Yazarımız Mehmet Demirkol, Selçuk ve Burak hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı: Burak ve Selçuk iyi oyuncular. Hatta kendim söyledim, Selçuk için, Türk futbol tarihini değiştiren adam diye. Sizin takımda ağırlığınız olabilir. Var da zaten, kaptanlık yapıyorsunuz. Ama bu, sizi diğerlerinden farklı yapmaz. Kulübün sahibi olamazsınız!

Mehmet Demirkol: Kulübün sahibi siz değilsiniz!

Gazetemizin yazarı Mehmet Demirkol, NTV Spor’daki programında Galatasaray’ı değerlendirirken, takımın iki yıldızı Burak Yılmaz ve Selçuk İnan hakkında çok çarpıcı sözler sarf etti. İki oyuncunun son dönemdeki tavırlarını eleştiren Demirkol, “Bunlar iyi oyuncular. Hatta kendim söyledim, Selçuk için, Türk futbol tarihini değiştiren adam diye. Sizin takımda ağırlığınız olabilir. Var da zaten, kaptanlık yapıyorsunuz. Sahada da var bu ağırlık. Ama bu, sizi diğerlerinden farklı yapmaz. Kulübün sahibi olamazsınız. Felipe Melo’nun sözleşme uzatıp uzatmaması Selçuk’u etkilememeli. Sevmeyebilirsin, ama seni ilgilendirmez” dedi.

Ateşlemek için Burak kesilmez

Sivasspor maçı sonrasında Hamza Hamzaoğlu’nun Burak Yılmaz hakkında yaptığı açıklamaya da tepki gösteren Demirkol, “Hamza hoca maç sonunda, ‘Onu böyle oynasın diye yedek bıraktım’ dedi. Bu seviyedeki oyuncuları, iyi oynasın diye yedek bırakamazsın” ifadesini kullandı. Galatasaray’ın bir santrfora ihtiyacı olduğunu özellikle vurgulayan Demirkol, “Ama illa ki birinci santrfor olacak demek değil bu. Sakatlık da olabilir. Bunları düşünmek lazım. Taraftar marka oyuncu istiyor, yıldız forvet istiyor diye Burak küsmemeli. O her maç kendini kanıtlamak zorunda ve bunu biliyor” açıklamasını yaptı.

Melo çeşitli oyunlar oynamış!

Mehmet Demirkol, Galatasaray’la yeni sözleşme imzalayan Felipe Melo hakkında da şu ifadeleri kullandı: “Madem başka teklifler vardı, ama düşünmedin Melo, peki neden kampa 2-3 hafta kampa katıldın? ‘Galatasaray’dan ayrılmayı hiç düşenmedim ama istediğim kontratı alabilmek için çeşitli oyunlar oynadım’ diyor aslında. ‘İstediğim kontratı alabilmek için çeşitli ticari oyunlar oynadım’ demesini bekleyemezdik herhalde!”

Haberin Devamı
YORUM YAZ