MENÜ

Mehmet Demirkol: Artık yeter ya!

Yazarımız Mehmet Demirkol, Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında açtı ağzını yumdu gözünü...

Mehmet Demirkol: Artık yeter ya!

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları:

Yurtdışında forma giyen hiçbir oyuncunun ülkeyi temsil etmek gibi bir misyonu olmamalı. Herkes kendisini temsil etsin. Ama Arda Turan'ın durumu biraz farklı. Arda'nın Barcelona'da bulunması, bizim için çok önemli. Arda gibi çok kişi var zannederler ama maalesef yok. Messi'yi buraya getirmek istiyormuş Arda. Messi'nin buraya gelmesindense Arda'nın orada kalmasını tercih ederim.

'Yeter artık, az insaf...'

Rakibine saygı duymuyorsan eğer, maçı oynamanın veya kazanmanın anlamı yok ki. Saygı duymadığın insanla çay kahve içiyor musun da, çıkıp maç yapıyorsun. Atatürk'ün İzmir'de Yunan bayrağına gösterdiği saygı hikayesi gerçek değilse de, ruhu gerçek. Saygılı olmamız lazım. Bu lümpenliği bırakalım. Bu tip insanlar her yerde olur. İngiltere'de, Yunanistan'da bizim marşımızı da ıslıklıyorlar. Ama buna karşı çıkan insanlar var. Burada da böyle olmalı. Bizden de insan öldü o Fransa'da. Biraz asil davranın. Mağdur edebiyatını bırakın artık. Biraz mağrur olun. Ölen insan ıslıklanmaz, insaf... Yeter artık, biz bunu mu hak ediyoruz...


Avrupa basını: Türkler saygı duruşunu ıslıkladı
'Terim, Volkan Demirel'i çağırmaz'

İlk torbadan Portekiz veya Belçika, ikinci torbadan Avusturya, üçüncü torbadan Macaristan gelirse güzel bir grup olur. Dün de İsveç'te Ibrahimovic bir gol attı frikikten Schmeichel'ın babası gelse çıkaramaz...

Fatih Terim, çok ihtiyacı olursa Volkan Demirel'i çağırır. Volkan Babacan falan varken zor. Demirel'in de böyle bir beklenti içerisinde olduğunu zannetmiyorum. Takıma verilecek mesaj itibariyla Volkan Demirel 2016'ya çağrılmaz diye düşünüyorum.

Umut Bulut postacı mı?

Ankaragücü'nden beri beğendiğim bir oyuncuydu. Biz Umut'a güveniyoruz dese Hamzaoğlu yeterliydi. Ama hisleriyle söyledikleri arasında çok fark ve yanlış var. Büyük takımda 15 maçta 2 gol atarsan eleştirirsin. Umut postacı mı? Seyircinin buna hakkı var. Hocası böyle söylerken, ben Umut'u savunamam artık. Hoca çok sakin bir insandı. Fazlasıyla sakindi. Ama son dönemde yanlış cümle seçimleri başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ