MENÜ

Mehmet Çakır: Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Mehmet Çakır, Göztepe maçından 3 puanla dönerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirtti.

Mehmet Çakır: Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz

Mehmet, Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Göztepe’nin lige şampiyonluk parolasıyla çıktığını ancak son 3 haftadır kötü sonuçlar aldığını söyledi.

Göztepe’nin bu karşılaşmayı "çıkış maçı" olarak gördüğünü ifade eden Çakır, "Sezon başından itibaren futbolumuzun üzerine koyarak gidiyoruz. İnşallah Göztepe maçından da 3 puanla dönerek galibiyet serisini sürdürürüz" dedi.

Samsunspor camiasının şampiyonluğu hak ettiğini vurgulayan Mehmet, "Şampiyonluğu isteyen bir kulübüz. İnşallah sezon sonunda bunu başarırız. Göztepe maçı da bunun için bir basamak. İnşallah oradan iyi bir sonuçla döneriz" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı futbolculardan Mustafa Sevgi de İzmir deplasmanında galibiyeti hedeflediklerini kaydetti.

Genç futbolcu Alperen Pak ise Samsunspor’un 3 puanın silinmesinin söz konusu olduğunu, bunun için Göztepe karşısında galibiyet alarak puan silinmesi halinde bile liderliklerini sürdürmek istediklerini
vurguladı.

Öte yandan Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını teknik direktör Ümit Özat yönetiminde sürdürdü. Futbolcular, antrenmanda taktik ağırlı çalışma yaptı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ