MENÜ

Mehmet Altıparmak: Bu galibiyet Hatay'a, Hatay'ı sevenlere armağan olsum

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 1-0 galip geldikleri Keçiörengücü maçını değerlendirdi. Çok önemli bir maçtan 3 puan çıkardıklarını ifade eden Altıparmak, ''Bu galibiyet Hatay’a, Hatay’ı sevenlere armağan olsun. Kaldı bir, inşallah haftaya Adana’dan galibiyetle dönüp şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz” diye konuştu.

Mehmet Altıparmak: Bu galibiyet Hatay'a, Hatay'ı sevenlere armağan olsum

TFF 1'inci Lig’in 32’inci haftasında lider Hatayspor, sahasında konuk ettiği Keçiörengücü’nü 90+4'üncü dakikada bulduğu golle 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj elde etti. Hatayspor’un golü oyuna 89'uncu dakikada giren Soner Örnek kaydetti.

Haberin Devamı

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, önemli olanın galip gelmek olduğunu belirterek, “Çok anlamlı ve önemli galibiyet aldığımız için mutluyuz. Bu şehre 53 sene sonra şampiyonluğu getireceğiz. Bunun yükü hem bizde hem futbolcularda var. Bugünkü maçın tekniği taktiği yoktu, önemli olan galip gelmek ve şampiyonluğu son maça taşımaktı. Hep söylüyorduk Adana’dan inşallah şampiyon olarak döneceğiz diye. Zor bir maç oldu, rakibimizi de tebrik ediyorum. Onlar da play-off adına son şanslarını kullandılar. Her şeyi yaptılar kaybetmeme adına. Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar bırakmadık. Maçın içinde ciddi pozisyonlarımız oldu. Çok önce de koparabilirdik ama gol geç geldikçe oyunculardaki stres daha da fazlalaştı. Maçın sonunda da galibiyete ulaştık. Bu galibiyet Hatay’a, Hatay’ı sevenlere armağan olsun. Kaldı bir, inşallah haftaya Adana’dan galibiyetle dönüp şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ