MENÜ

Mehmet Altıparmak: Bazı maç günleri böyle şansızlıklar olabiliyor

Spor Toto 1'inci Lig'in 15’inci haftasında evinde Balıkesir Baltok’a 2-0 mağlup olan Gazişehir Gaziantep'te teknik direktör Mehmet Altıparmak, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mehmet Altıparmak: Bazı maç günleri böyle şansızlıklar olabiliyor

Gazişehir Gaziantep, Spor Toto 1. Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta karşılaştığı Balıkesirspor Baltok’a 2-0 mağlup olarak, zirve yarışında ağır yara aldı. Bu maçın ardından Mehmet Altıparmak yönetimindeki ilk mağlubiyetini alan Gaziantep ekibi, lider Gençlerbirliği'nin 7, ikinci Denizlispor'un ise 2 puan gerisinde kaldı.

Haberin Devamı

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Maçtan önce her şey lehimizdeydi. Kazandığımızda hedefimiz olan ilk ikiye ulaşacaktık ama futbol sahada oynanıyor. Biz bugün rakibimizden daha az mücadele ettik. Rakibimizin nasıl oynayacağını bilmemize ve bir haftadır buna çalışmamıza rağmen aynı hataları yaptık. Maça da 1-0 yenik başladık adeta. Çok erken bir gol yedik. Ona rağmen baskı yaparak önde oynamaya çalıştık. Biz de pozisyonlar bulduk ama rakibimizin ilk yarı 3-4 tane net pozisyonu vardı. İkinci yarı çok üzerimize gelmeyeceklerini biliyorduk. Zaten geldikleri ilk pozisyon da penaltı oldu ve fark ikiye çıktı. Bazı maç günleri böyle şansızlıklar olabiliyor. Aşırı motivasyon da bizi olumsuz etkiledi. Oyuncularım kazanmayı çok istedi. Bunun için de mücadele ettiler ama kazanmadık. Balıkesirspor bu galibiyeti hak etti. Onları tebrik ediyorum" dedi.

YORUM YAZ