MENÜ

Mehmet Akyüz: Hedefimiz play-off olacak

Denizlispor'un deneyim futbolcularından Mehmet Akyüz, alt sıralardan kurtulduktan sonra hedeflerinin play-off olduğunu söyledi.

Mehmet Akyüz: Hedefimiz play-off olacak

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 20’inci haftada, Eskişehirspor ile iç sahada yapacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Reha Kemal Erginer yönetiminde devam ediyor. Antrenman öncesi Erginer, futbolcularla bir toplantı yaptı. Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Takım daha sonra teknik ve dar alanda paslaşma çalışmaları yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan yeni transfer Mehmet Akyüz, “Öncelikle Denizlispor gibi bir takıma geldiğim için mutluyum, inşallah her iki taraf için hayırlısı neyse o olur. Denizlispor’un puan durumu biraz kötü, inşallah önceki arkadaşlar ve yeni gelen transferlerle birlikte Denizlispor’u üst seviyelere çıkaracağımıza inanıyorum. Hoca ile takımla yeni tanıştık, inşallah her şey güzel olacak” dedi.

Denizlispor’u bu durumdan kurtarmak için geldiklerini dile getiren Akyüz, “Elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. ilk başta kendimizi kurtarıp, sonra hedefimiz play-off olacak” diye konuştu.

Denizlispor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten Darko Lazic, takım için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Lazic, “Denizlispor için kötü bir durum yok, kötü durumda değiliz. Daha oynayacağımız bir sürü maç var, ben buraya savaşmaya geldim, bu puanların hepsini alacağız” ifadelerini kullandı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ