MENÜ

Mehmet Akif Üstündağ: Dilerim VakıfBank veya Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi kupasını ülkemize getirir

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Finali eşleşmesi VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçıyla ilgili olarak, “Maç için 9 dakikada biletler tükenmiş. Voleybol güzel işler yapıyor, her iki takıma da başarılar diliyorum. Finale kim kalırsa da ülkemize Şampiyonlar Ligi kupasını getirir diye düşünüyorum” diye konuştu.

Mehmet Akif Üstündağ: Dilerim VakıfBank veya Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi kupasını ülkemize getirir

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 68’inci Gillette Milliyeti Yılın Sporcusu Ödül Töreni’ne katıldı ve tören öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güzel ve özel günlerde olmanın kendisi için çok gurur verici olduğunu kaydeden Üstündağ, “Bu sürecin içinde olmak, voleybol camiası adına, göstermiş oldukları başarının burada taçlandırılmış olması bizi çok mutlu ediyor. Gururluyuz. 68’incisi yapılıyor. Son 4 organizasyonda da voleybol mutlaka yer aldı. Bu da sürdürülebilir olmanın önemini arz ediyor. Burada emeği geçen Gillette’e, Milliyet’e ve herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“VOLEYBOL GÜZEL İŞLER YAPIYOR, DÜNYAYA ÖRNEK OLUYOR”

Türkiye’nin voleybolda sadece Avrupa’ya değil, tüm dünyaya örnek olduğunu belirten Üstündağ, “Geçen hafta Eczacıbaşı, CEV Kupası’nı tekrar ülkemize getirdi, Halkbank’ın da ikinci olması büyük mutluluktur. Fenerbahçe Opet ve VakıfBank’ın da sahada vereceği mücadeleden sonra bir takımımız Şampiyonlar Ligi’nde finale çıkacak. Değil Avrupa’ya, dünyaya örnek olan bir ülke olduğumuzu ve voleybol camiası olduğumuzu, takımlarımızla, milli takımımızla yaşıyoruz. VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçı için 9 dakikada biletler tükenmiş. Voleybol güzel işler yapıyor, her iki takıma da başarılar diliyorum. Finale kim kalırsa da ülkemize Şampiyonlar Ligi kupasını getirir diye düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)

YORUM YAZ