MENÜ

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Aylardır sabırsızlıkla beklenen ve yeni sezona damga vuracak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman yayınlanacak? Kadrosu ve konusu nedir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Mehmed Bir Cihan Fatihi için geri sayım başladı. Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölüm tarihi bu akşam Kanal D Ana Haber'de belli oldu. Ardında da sosyal medya üzerinden ilk paylaşım yapıldı.

Kanal D'nin ve ekranların en iddialı yapımı olması beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın tarihi belli oldu. Son dakika açıklanan bilgiye göre dizinin ilk bölümü 20 Mart Salı günü yayınlanacak. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİNİN KONUSU

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı dizide Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethine vatan sürecini konu alıyor. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını canlandıracağı bir dizi tüm hızıyla hazırlıklara başladı. Fetih 1453 filminin başarısı üzerine O3 Medya güçlü kadrosuyla yeni diziyi başlatmayı planlıyor. İmirzalıoğlu için 3 yeni proje hazırlanırken en dikkat çekici proje Mehmed Bir Cihan Fatihi olarak açıklandı. Eğer planlamalarda bir değişiklik olmassa Kenan İmirzalıoğlu'nu 2018 sezonunda Fatih Sultan Mehmet karakteriyle izleyeceğiz.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİ KADROSU

Mehmed Bir Cihan Fatihi Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, Ertan Saban, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Meral Çetinkaya, Altan Erkekli, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Kaan Çakır, Serdar Orçin, Yavuz Sepetçi, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu ve Çetin Tekindor rol alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ