MENÜ

Meğer otel tadilattaymış!

Görme Engelliler’e kamp zulmü haberimiz üzerine bir açıklama yapan Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, sporcuların yanlışlıkla tadilat yapan kata alındığı nı belirterek, “Zaten ertesi günü derhal oteli değiştirdik” dedi.

Meğer otel tadilattaymış!

Hani bir laf vardır, özrü kabahatinden büyük diye... O misal! Dün çıkan ‘Görme Engelli Sporculara Kamp Zulmü’ haberimiz üzerine Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan’ın yaptığı açıklama da bu türden.

Haberin Devamı

Açıklamada sporcuların söz konusu otele gittiğini, ancak içlerinden sadece ikisinin resepsiyon tarafından tadilat olan kata gönderildiğini, sıkıntının da bundan kaynaklandığını belirterek, “Sporcularımız da hemen fotoğrafları çekmişler. Zaten o katta kimse kalmadı, derhal başka kata yönlendirildiler. Ertesi günü de tüm kafileyi o otelden alıp, beş yıldızlı bir başka otele yerleştirdik” diyor. Tabi burada, kafilenin tadilatta olan bir otele neden gönderildiği sorusu cevapsız kalıyor.

Turizm mevsiminde tadilat mı olur?

Turizm mevsiminin tam ortası olan Temmuz ayında bir otelin neden tadilata girdiği ise ayrı bir muamma!

Sayyıdan, açıklamasında ayrıca kız sporcular için sporculardan birinin kadın velisini kafile listesine antrenör yazdıklarını ve bu şekilde gözetmen olarak görevlendirdiklerini ifade ederek, velinin gitmediğini, kendisini ceza kuruluna verdiklerini söylüyor. Ancak başka bir gözetmeni neden görevlendirmediklerine ise bir açıklama getirmiyor!

Haberin Devamı

Sayyıdan’ın açıklama getirmediği bir diğer konu ise, neden antrenman yapılan yüzme havuzuna 60 kilometre mesafedeki bir otele sporcuların yerleştirildiği ve otelden havuza gidiş gelişlerin klimasız, külüstür bir minibüsle yapıldığı...

Hamit Turhan

YORUM YAZ