MENÜ

Mecnun Otyakmaz: Kadıköy'de kazanacağız

FANATİK’e konuşan Mecnun Otyakmaz, “Fenerbahçe maçının çok zor geçeceğini biliyoruz ancak ben takımıma ve teknik kadroma güveniyorum. Kadıköy’e kazanmaya geliyoruz” dedi.

Mecnun Otyakmaz: Kadıköy'de kazanacağız

Üst üste aldığı sonuçlarla 5. sırada yer alan ve pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor’da Başkan Mecnun Otyakmaz, takımın son durumu ve önemli maç öncesi ilgili FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Yeni transferlerin takıma geç katılmasından dolayı ligin ilk haftalarında adaptasyon sorunu yaşadıklarını dile getiren Kırmızı-Beyazlılar’ın patronu, “Takımıma olan güvenim hiç eksilmedi, çünkü iyi bir kadro kurduğumuzu biliyordum. Maçlar oynandıkça uyum sorunu aşıldı, yabancı futbolcu kalitesini gösterdi. Yeni bir Sivasspor yarattık. Başarılı mıyız? Evet iyi gidiyoruz ancak lig daha yeni başladı. Önümüzde daha çok fazla maç var. Genel olarak takımın oynadığı futboldan ve alınan sonuçlardan memnunum” dedi.

‘Motivasyon çok önemli’

İstanbul’da 3 büyüklere karşı oynamanın her zaman zor olduğunu dile getiren Otyakmaz, “Önümüzde çok zorlu bir Fenerbahçe karşılaşması var. Anadolu takımları büyük ekiplere karşı oynadığında genel olarak zorlanır. Çünkü oyuncular o atmosferden etkilenebilir. Futbolcularım, motivasyonlarını arttırdığı takdirde her maçı kazanabiliriz” ifadelerini kullandı.

‘Fenerbahçe çok tehlikeli’

Fenerbahçe’nin durumu itibariyle sıkıntılı olduğunu vurgulayan Otyakmaz, “Her şeye rağmen bana göre şu anda ligin en tehlikeli takımı. Nedeni ise kaybetmeye tahammülleri kalmadığı gibi futbolcular da kendilerini artık kanıtlamak zorunda. O yüzden ligin en zorlu maçlarından birini oynayacağız. Takımıma ve teknik kadroma güveniyorum. Kadıköy’e kazanmaya geliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ