MENÜ

Mbaye Diagne şampiyonluk kutlamasına neden katılmadı?

Ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan 10 milyon Euro'ya transfer edilen ve attığı 30 golle krallık yarışında ilk sırada yer alan Diagne, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında yer almadı. Senegalli golcünün sosyal medyadan yaptığı paylaşım ise taraftarın tepkisini çekti.

Mbaye Diagne şampiyonluk kutlamasına neden katılmadı?

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de kazandığı 22. şampiyonluk büyük bir coşkuyla kutlandı. Türk Telekom Stadı’nda gerçekleştirilen kutlamalara Galatasaray Futbol Takımı, üstü açık otobüsle geldi. Hazırlanan özel otobüsle Florya Metin Oktay Tesisleri’nden stada hareket eden sarı-kırmızılılar, yol boyunca şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Haberin Devamı

Futbolcular, ellerindeki bayrakları sallayarak, şampiyonluk şarkıları söyledi. Süper Lig'in gol kralı Diagne'nin kutlamalarda olmaması ise dikkat çeken en büyük detay oldu. Diagne'nin teknik direktör Fatih Terim'den Sivasspor maçı öncesinde izin aldığı ve bu yüzden kutlamalara katılmadığı öğrenildi.

Mbaye Diagne şampiyonluk kutlamasına neden katılmadı

Taraftar çılgına döndü

Sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk kutlamalarına katılmayan Senegalli futbolcu, Galatasaray kafilesinin kutlamalar için Türk Telekom Stadyumu'na gittiği esnada arabasıyla olan fotoğraflarını paylaşarak ''İyi günler'' notunu düştü.

Diagne'nin bu paylaşımı sonrası Galatasaraylı taraftarlar golcü futbolcuya sert tepki gösterdi. Diagne gibi Sinan ve kaleci antrenörü Taffarel de dün akşam yoktu. Diagne’nin kutlamaya katılmadığı statta açıklandığında ıslık sesleri yükseldi. Sinan’ın ismi okununca da ıslıklar yükseldi.

YORUM YAZ