MENÜ

Maxi gidecek Salvio gelecek!

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Atletico Madrid bir yandan Arjantinli oyuncusu Maxi Rodriguez'i Liverpool'a vermek için pazarlık yürütürken, diğer yandan 19 yaşındaki Arjantinli Eduardo Salvio'yu transfer etmeye çalışıyor.

Maxi gidecek Salvio gelecek!

Ara transferin en hareketli kulüplerinden biri olan Atletico Madrid’in, Arjantin’in Avellaneda takımında forma giyen Salvio’nun transferini en kısa zamanda bitireceği belirtiliyor. İspanyol basınında yer alan haberlerde, Atletico’nun Salvio için 8 milyon Avro bonservis bedeli ödeyeceği ve transferin en geç yarına kadar resmilik kazanacağı iddia edildi.

Sinama’yı Portekiz’in Sporting Lizbon takımına veren Atletico, son hafta kadro dışı tutulan Maxi’yi de İngiltere’nin Liverpool takımına gönderecek. Normal şartlarda sezon sonunda Atletico Madrid ile sözleşmesi sona erecek Maxi’nin, 1.5 milyon Avro karşılığında Liverpool’a transfer olacağı söyleniyor.

Öte yandan, sezon sonuna kadar Juventus takımından kiralanan Portekizli Tiago Mendes de bugün Atletico Madrid takımına katıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ