MENÜ

'Max Kruse, hem kumarbaz, hem çapkın hem de çantasında saklıyor...'

Son dakika transfer gündeminin değerlendirildiği Fanatik Transfer programında gazetemiz editörü Burak Sarıaslan Fenerbahçe'nin açıkladığu Max Kruse transferiyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Profesyonel bir poker oyuncusu, çapkın ve çantasında Nutella saklatıp gizli gizli yiyor'

Son dakika transfer gündeminin değerlendirildiği Fanatik Transfer programında gazetemiz editörü Burak Sarıaslan Fenerbahçe'nin açıkladığu Max Kruse transferiyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Kruse çok kaliteli bir isim. Mesela Kruse’nin önüne bir isim daha alabilirsin. Mesela Rodrigues ismi geçiyor Fenerbahçe'de şu an, Konoplyanka ismi geçiyor, şu an farazi konuşuyoruz tabii olursa diye ama bir tarafa Rodrigues bir tarafa Konoplyanka ortaya Kruse’yi koyup önüne bir forvette koyabilirsin. İç saha maçlarında bunu deneyebilirsin.

Haberin Devamı

Geri döneyim, Kruse’nin ben Almanya'da kalır dememin sebebi, poker oynamayı çok seviyor. Ve bu işe ciddi ciddi bir mesai harcıyor. Profesyonel bir poker oyuncusu diyebiliriz kendisine. Onun dışında biraz hareketli bir oyuncu saha dışında yani sosyal medyada önümüze gelebilir yani Kruse şuna mesaj attı buna mesaj attı gibi önümüze düşşebilecek tipte bir oyuncu. Çokta enteresandır bunu sektörde Ufuk Kağan’dan öğrendim ben, bilmiyordum, Nutella hastasıymış hatta kamplarda sorun çıkarıyormuş.

Oyuncuların belli bir diyet programı varmış Alman milli takımının kampındayken de odasında çantasından gizli gizli nutella buluyorlarmış, yalvarıyorlarmış artık bak bu senin beslenme düzenini bozuyor yapma artık diye, yok ondan da vazgeçemiyormuş. Yani enteresan bir arkadaşımız diyelim. Saha içiyle alakalı en ufak bir soru işareti yok ama bir risk. Ben Ali Koç ve yönetiminin bu riski almayacağını düşünüyordum.'dedi.

YORUM YAZ