MENÜ

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara: "Ben bir devrimciyim!"

Inter ve Mauro Icardi arasında yaşanan kontrat krizi nedeniyle eleştirilerin odak noktasında yer alan Wanda Nara, İtalyan basınına verdiği röportajda ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara: "Ben bir devrimciyim!"

Serie A devi Inter, Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin kaptanlığını elinden almış ve yıldız ismi sakat olduğu gerekçesiyle son 3 maçın kadrosuna almamıştı.

Haberin Devamı

Milano ekibinin bu kararının arkasında yatan nedenin Icardi'nin bir türlü sözleşme uzatmaya yanaşmaması olduğu ifade edilirken hedef tahtasına ise golcü oyuncunun eşi Wanda Nara oturtulmuştu.

İtalya'da yayım yapan Gente dergisine konuşan Nara ise ses getirecek açıklamalarda bulundu. Kendisini "devrimci" olarak ilan eden Nara, şunları kaydetti:

"Futbol dünyası çok maço ve böyle bir ortamda benim yaptıklarım bir devrim. Oyuncuların pek çok temsilcisi olmasına rağmen futbolda kadına biçilen rol, evde çocuklarıyla oturup sessiz kalmak.

İşte ben tam da bu yüzden bir devrimciyim. Futbolcu eşi olan arkadaşlarım var ve çoğu bana gülüyor. Yaptığım şeyi tuhaf görüyorlar ama benden kocalarının menajeri olmamı istiyorlar. Bunun da nedeni, beni tanımaları ve oyuncuların hakkını koruduğumu bilmeleri."

Haberin Devamı

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ