MENÜ

Mauricio Pochettino: Beşiktaş zor bir takım

Tottenham Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Mauricio Pochettino: Beşiktaş zor bir takım

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında Pochettino, yarın zor bir maç oynayacaklarını dile getirerek, "Beşiktaş zor bir takım. Ancak biz bu maça hazırız. Beşiktaş'ı yenip, grubu lider olarak tamamlamak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş karşısında, kadroda fazla oynama şansı bulamayan oyuncularına da yer vermeyi düşündüğünü kaydeden Pochettino, "Ancak yarınki maç çok önemli.

Grubu lider tamamlamak için çok büyük fırsat, o yüzden maça asılacağız" diye konuştu.

Mauricio Pochettino, Beşiktaş'ta Demba Ba ve Atiba Hutchinson'un oynayamayacak olmasının çok önemli olmadığını belirterek, "Beşiktaş'ın kuvvetli

ve geniş bir kadrosu var. Yarın kesinlikle dostluk maçı olmayacak. Birinciliğin önemini biz de onlar da çok iyi biliyor. Zorlu bir maç olacak" şeklinde konuştu.

Pochettino, Adebayor'ın kişisel sebeplerden dolayı ülkesine gitmesiyle ilgili olarak ise, "Adebayor izin istedi ve kulübün izniyle ülkesine gitti. Kendi ülkesine gidip 3-4 gün kaybetmesi belki bize ilerisi için daha fazla zaman kazandıracaktır. Çünkü oyuncunun kafası kendi ülkesinde, ailesiyle, problemleriyle beraberken, bizimle beraber olması iyi bir şey değil. Kafasından atması lazım. Onun için de şu anda kendi ülkesinde, birkaç gün içinde takıma katılacak. Adebayor da hepimiz gibi bir insan. Kendi kişisel problemleri var. Önemli olan kafasını toparlaması. Son haftalarda sakatlığı nedeniyle oynamadı" dedi.

Basın toplantısına katılan Tottenham'lı savunma oyuncusu Kyle Walker ise, sakatlığının geçtiğini ve yarınki maç için hazır olduğunu dile getirdi.

Hazırlıklar tamam

İngiliz ekibi, karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptıkları antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ