MENÜ

Mauricio Isla'dan itiraf: Universidad Catolica'da kimse beni istemiyor

Fenerbahçe'den ayrılan Mauricio Isla geleceği ve Şili Milli Takımı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu sosyal medyadan gelen soruları yanıtlarken "Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olacağım. Futbola Universidad Catolica'da başladım ama kimse benim orada yeniden oynamamı istemiyor." ifadelerini kullandı.

Mauricio Isla'dan itiraf: Universidad Catolica'da kimse beni istemiyor

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra hangi takıma gideceği büyük merak konusu olan Mauricio Isla, Instagram hesabından gelen soruları yanıtladı. Tecrübeli futbolcunun yanıtları ise ülkesinde gündem yarattı.

Haberin Devamı

İşte Isla'nın açıklamaları...

"Hangi takıma gideceğime dair bir fikrim yok. Umarım Universidad de Chile ile şampiyonluk yaşayarak emekli olurum. Boca Juniors ile şimdiye kadar sadece bir kez görüştük. Yeni bir gelişme yok."

"Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olacağım. Futbola Universidad Catolica'da başladım ama kimse benim orada yeniden oynamamı istemiyor."

"Futbolun bana verdiği en iyi arkadaş Alexis Sanchez. En iyi partnerim de kendisi. Onunla 17 yıldır dostuz. Şili Milli Takımı'nın en iyisi Arturo Vidal. En sessiz isim ise Eugenio Mena."

Hürriyet/SporArena

YORUM YAZ