MENÜ

Mathieu Valbuena: Galatasaraylı taraftarlar zannettim ama...

Galatasaray derbisindeki futboluyla takdir toplayan Valbuena, derbiyi ve kendi performansını FB Tv'de katıldığı programda değerlendirdi. Fransız yıldız, maç sonu çıkan olaylarla ilgili ise "Önce taraftarlar sahaya girdi zannettim ancak Galatasaraylı yetkililerin, yöneticilerin içeride koşuştuğunu görünce de şaşırdım" dedi.

Mathieu Valbuena: Galatasaraylı taraftarlar zannettim ama...

Valbuena'nın FB TV'deki açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Takım ruhumuz açısında 2-0'dan 2-2'ye maç getirmek çok önemliydi. Bu reaksiyonu gösterebilmek pozitif bir durumdu. Sahada olmak benim için büyüleyiciydi.

"Çalışmaya hep devam ettim"

Ben sahada olunca aşık bir adama dönüşüyorum. Sezon başından bu yana çok oynayamadım bunun için de mutlu değilim ama her zaman antrenörlerin kararlarına da saygı duydum. 1 gol, 1 asist yaptığım için mutluyuma ama önemli olan takımın ne oynadığı ve ne yaptığı... Uzun süredir oynamadığım için '90 dakikayı çıkarabilir miyim?' diye düşündüm zaten maç sonunda da çok yorgundum ama hep çalışmaya devam ettim. Umarım buna da devam ederim. Valbuena takımda olur olmaz, bu önemli değil, ligd ekesinlikle ait olduğumuz yere dönmeliyiz.

Haberin Devamı

"Derbi öncesi aramızda konuştuk"

Düzeltilmesi gereken şeylerle ilgili çok konuştuk kendi aramızda, çok toplantı yaptık. Galatasraay maçı gibi büyük karşılaşmalarda biz gerekeni yapabiliyoruz, bunu biliyorduk. O akşam gösterdiğimiz karakter bizim diğer karşılaşmalarda neler yapabileceğimizi de gösterdi. Bizi limitlerimizi zorlamamız açısından kamçıladı.

"Anderlecht'i yenmeliyiz"

Derbi öncesinde evet konuştuk ama konuşmak yetmez. Sahada da bir şeyler yapabilmeniz lazım. Taraftarımızın da arkamızda olduğunu hissettik. Bu şekilde devam etmeliyiz ve Anderlecht karşısında da maçı kazanmalıyız.

"Koray Şener'in ailesine başsağlığı diliyorum"

Çok sıradışı ve çılgın bir geceydi. Farklı duyguların bir arada oldğu bir maçtı. Devre arasında kanımızı donduran bir haber aldık. Kaybettiğimiz Koray Şener'in ailesine de bir kez daha başsağlığı diliyorum. Bu büyük ailenin bir ferdini kaybettik. Stadımızda bir tören düzenlendi bu da kalbimize dokundu.

"İlk önce taraftarlar girdi zannettim ama Galatasaray görevlilerini görünce..."

Haberin Devamı

Uzun yıllardır futbolun içindeyim hiç böyle bir durumu görmemiştim. Açıkçası ilk başlarda sahaya taraftarların girdiğini zannettim. Sonra baktığımda Galatasaraylı yöneticilerin ve çalışanların koştuğunu gördüm. Futbolcularımızı kovaladığını ve bu şekilde koştuklarını gördüm. Yaşanmaması gereken olaylardı. Sonuçta futbol oynuyorsunuz. Bu sadece futbol.

YORUM YAZ