MENÜ

Masterchef kim elendi? Eleme sonrası olay!

Masterchef yarışmasının yeni bölümü eleme gecesiyle ekrana geldi. TV8'in sevilen yemek yarışması Masterchef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu. Nefes kesen yeni bölümde eleme potasına Yasin, Ekin, Mustafa ve Alican çıktı. İşte 'Masterchef Türkiye'de kim elendi?' sorusunun yanıtı...

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasının yeni bölümü eleme gecesiyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen yemek yarışması Masterchef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu. Nefes kesen yeni bölümde eleme potasına Yasin, Ekin, Mustafa ve Alican çıktı.

Masterchef eleme gecesinde rahat bir nefes alan ilk isim Ekin oldu. Elenmekten ikinci olarak kurtulan isim ise Yasin'di. Adını duyduktan sonra gözyaşlarına boğulan Yasin, Alican ve Mustafa'ya sarıldı.

Alican ve Mustafa eleme gecesinde son ikiye kalan isimler oldu. Şefler iki yarışmacı arasında Masterchef'ten elenen ismin Mustafa olduğunu açıkladı. Mustafa geçen hafta da Eda ile elemede son ikiye kalmıştı ve potadan son anda kurtulmuştu.

Masterchef'ten elenen Mustafa'dan şoke eden açıklama

Masterchef'ten elenmeyi beklemediğini ifade eden Mustafa, "Alican'ın tabağı benim tabağımdan iyi değildi. her şey eksikti. Bana 4 tane soğan söylediniz. Defne yaprağı da yoktu. Üzgünüm. Keşke tabak yapamasaydım da gitseydim. Burada Alican'ın hiçbir şekilde tabağı benim tabağımın önüne geçemezdi. Burada görselliğe önem vermiyorsanız niye benden görsel bir şey istediniz. Keşke ben buraya başvurmasaydım, kimse beni tanımasaydı." dedi.

Haberin Devamı

Bu sözler üzerine Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya "Bugüne kadar kaç kişi elendi? 9 kişi... Bugüne kadar Masterchef adaletliydi, sen elenince mi adaletsiz oldu" dedi.

Mehmet Yalçınkaya'nın söylediklerine daha da bozulan Mustafa Aydın, Mehmet Şef'in konuşmasını tamamlamasını beklemeden önlüğünü çıkardı ve şaşkın bakışlar arasında öfkeli bir şekilde stüdyoyu terk etti.

YORUM YAZ