MENÜ

maske epttavm kolay başvuru nasıl yapılır? Bedava maske başvuru formu edevlet!

maske epttavm kolay başvuru nasıl yapılır? Bedava maske başvuru formu... İşte Corona virüs günlerinde milyonlarca vatandaş bu soruların cevaplarını arıyor. Son dakika haberine göre 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar dışında herkese haftalık 5 maske dağıtımı yapılacak. Başvuru şeklinde yapılacak bedava maske yardımını milyonlarca vatandaş internetten araştırıyor. Devletin dağıtacağı bedava maskeye dair çıkan bütün bilgiler ve bütün detaylar haberimizde olacak. İşte maske epttavm kolay başvuru nasıl yapılır? Bedava maske başvuru formu edevlet! Detaylar burada...

maske epttavm kolay başvuru nasıl yapılır? Bedava maske başvuru formu edevlet!

Son dakika haberi... Vatandaşlar bedava maske nasıl alınır? Bedava maske kaç tane alınacak? Bedava maske başvurusu nereden yapılır gibi soruların cevaplarını arıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak. "PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi. Duyuruda, "Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi. Maskelerin, 20-65 yaş arasındaki her vatandaşa ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklanmıştı.

Haberin Devamı

EDevlet ücretsiz Maske başvuru nasıl yapılır? MaskeEPTTavm Maske başvuru formu doldurma...

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu kararla birlikte, e-PTTAVM'nin internet adresinden online form doldurularak her hafta 1 paket maske dağıtımı yapılacak. PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacak maskeler için vatandaşlara her hafta bir paket kotası getirildi.

Bu duyuru sonrası vatandaşlar 'ePTT AVM'den ücretsiz maske nasıl alınır?' sorusuna yanıtını araştırmaya başladı.

ePTT AVM ÜCRETSİZ MASKE ALMAK İÇİN TIKLAYIN

PTT'den son dakika maske açıklaması

T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından, Her vatandaşa haftalık 5 adet Cerrahi Maske ücretsiz dağıtılması kararı alındı. PTT, vatandaşlara ücretsiz maske verecek. Maskeler, evlere ücretsiz olarak ulaştırılacak.

ePTTAVM ücretsiz maske nasıl alınır?

Ücretsiz maske temini için maske.epttavm.com adresine giriş yapabilirsiniz Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun. PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

maske epttavm kolay başvuru nasıl yapılır Bedava maske başvuru formu edevlet

Aşağıdaki resimde de görüleceği üzere sizlerden T.C. Kimlik Numarası, Doğum Tarihi, Ad Soyad bilgisi istenmektedir. Kendinize sipariş verirken Ailenizden Kişi ya da Kişilerin T.C. Kimlik Bilgilerini de girerek onlara da sipariş verebilirsiniz.

maske epttavm kolay başvuru nasıl yapılır Bedava maske başvuru formu edevlet

ePTTAVM ücretsiz maske kaç yaşına kadar alınıyor?

Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üzeri ve 20 yaş altındaki vatandaşlarımız ücretsiz maske temininden yararlanamayacak. T.C. kimlik numaranız ile doğrulama yapıldıktan sonra belirtilen yaş kriterlerine uymanız durumunda maskeniz tarafınıza gönderilecektir.

ePTTAVM ücretsiz maske siparişi nasıl verilir?

3 katlı 5 adet cerrahi maskeyi temin etmek için ilk olarak "https://maske.epttavm.com/" adresine giriş yapmalısınız. Sitede yer alan formdaki bilgileri doldurarak maskenizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Formu doldururken, adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olmalısınız. Vatandaşlara yöneltilen formda ise T.C. Kimlik Numarası, Doğum Tarihi ve Ad Soyad gibi temel konular hakkında bilgi talep ediliyor.

Haberin Devamı

maske epttavm kolay başvuru nasıl yapılır Bedava maske başvuru formu edevlet

Ücretsiz maske temini için, aile üyelerine ait bilgileri https://maske.epttavm.com adresindeki formda doldurmanız yeterli olacak. Vatandaşlarımızın her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Maskeleriniz, PTT Kargo ile ücretsiz olarak adresinize getirilecektir.

ePTTAVM maskeyi ücretsiz mi gönderecek? Kargo parası var mı?

Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Türkiye’nin Milli Pazar Yeri ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske sağlanacak, kargo gönderimleri de PTT Kargo ile ücretsiz gerçekleştirilecektir.

YORUM YAZ