MENÜ
Sponsorlu

Marshall Akrikor ile En Usta Yorumlar!

Renklerin Ustaları, Süper Lig 2017-2018 Sezonu 10. hafta maçlarını Fanatik’e yorumladı...

Marshall Akrikor ile En Usta Yorumlar!

Fesih Uslu

Marshall Akrikor ile En Usta Yorumlar



Fenerbahçe fırsatı kaçırdı

Son haftalarda toparlanma sinyalleri veren Fenerbahçe, Kayserispor ile berabere kalmasının ardından elindeki büyük fırsatı kaçırdı. Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada rakibi rakibi karşısında 3-1 öne geçen Sarı-Lacivertliler, 20 dakika dayanamadı. Önce Neto kendi kalesine attı, daha sonra Sarı- Kırmızılılar’ın yıldızı Asamoah Gyan 90+4’de fileleri havalandırdı. Golün santrası bile olmazken, Fenerbahçe adeta 1 puanı hediye etti.

*****************

Muhammet Kanıboz

Marshall Akrikor ile En Usta Yorumlar



Fırtına göz doldurdu

Trabzonspor’un uzun süreden sonra bu kadar iştahlı ve kazanma hırsıyla sahaya çıktığını gördüm. Galatasaray karşısında iyi futbol oynadılar ve bu futbol göz doldurdu. İnşallah daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Ancak savunma anlamında biraz daha dikkatli olmaları lazım. Çok çabuk kart görmelerine anlam veremiyorum. Biraz daha dikkatli oynarlarsa çok daha iyi sonuçlar alacağız. Taraftar olarak her zaman Trabzonspor’un yanındayız.

****************

Ferhat Gültekin​

Marshall Akrikor ile En Usta Yorumlar



Kocaman keyif vermiyor

Sezona şampiyonluk umutları ve 4. yıldız parolası ile giren Fenerbahçe, beklenmedik kayıplar yaşamasının ardından bu iddiasından uzaklaştı. Son olarak Kayserispor ile berabere kalan Sarı- Lacivertliler, artık şampiyonluğu değil de Avrupa Kupaları’nı hedeflemesi gerekiyor. Aykut Kocaman oynattığı futbolla skor alamazken, keyif de vermiyor. Bu takıma devre arasında en az 3-4 takviye gerekiyor.

**********************

Gökhan Güneş​

Marshall Akrikor ile En Usta Yorumlar



Cim Bom’un kredisi çok

Galatasaray’ın haftalardır süregelen galibiyet serisi bu maçta bozuldu. Bu durumda Tudor’un da etkisi bir hayli fazla. Bazı futbolcularla arasında kopukluk var. Mesela benim gördüğüm Gomis’le. Gole en çok ihtiyacın olduğu zamanda gol krallığına oynayan futbolcuyu çıkarmak intihar oldu. Ama tüm suçu Tudor’a atamayız. Trabzon’un mücadelesi de tebrik etmeye değerdi. Herşeye rağmen Galatasaray’ın kredisi çok. En yakın rakibiyle arasında 5 puan var. Şampiyon biz olacağız.

*************************

Azer Şadlinizki

Marshall Akrikor ile En Usta Yorumlar



Negredo hepimizi güldürdü

Beşiktaş ligdeki şanssızlığını Aytemiz Alanyaspor maçıyla kırdı. Oynadıkları futbol tatmin etmese de Negredo’nun haftalar sonra gelen golü hepimizi güldürdü. Galatasaray’ın da kaybetmesiyle birlikte Negredo 1 golden daha fazlasını getirmiş oldu. Bu sayede Beşiktaş yarışa geri döndü ve sonuna kadar şampiyonluk için mücadele edecek. Ama şimdi gözler Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Bu akşam Monaco’yu yenip liderliği garantilemek ve gruptan çıkmak istiyoruz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ