MENÜ

Marsel İlhan tenisi bırakıyor mu?

Bugün sosyal medyada milli tenisçi Marsel İlhan'ın profesyonel kariyerini sonlandırdığına yönelik haberler çıkmıştı. Peki dünya sıralamasında 390'ıncı sırada bulunan Marsel, gerçekten tenisi bıraktı mı? Detaylar haberimizde.

Marsel İlhan tenisi bırakıyor mu?

Bugün sosyal medyada milli tenisçi Marsel İlhan'ın profesyonel kariyerini sonlandırdığına yönelik birtakım dedikodular çıkmıştı.

Haberin Devamı

Dünya klasmanında bir dönem 77'nci basamağa kadar yükselen milli sporcu, tenisi bıraktığına dair hiçbir resmi bir açıklamada bulunmasa da FANATİK'in edindiği bilgilere göre Marsel'in raketini asma ihtimali bir hayli yüksek.

ATP klasmanında 390'ncı sıraya kadar gerileyen ve uzun bir süredir yalnızca ITF Futures turnuvalarında boy gösteren 31 yaşındaki tenisçiye yakın kaynaklar Marsel'in maddi anlamda büyük sıkıntı yaşadığının altını çizdi.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun birkaç yıl evvel destek vermeyi bıraktığı Özbek asıllı raketin emekliye ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu ancak henüz net bir karar vermediği öğrenildi.

Öte yandan Marsel'in aktif oyunculuk hayatını sonlandırarak kariyerine antrenör olarak devam etmeyi düşündüğü de gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Marsel'den açıklama

Hakkında çıkan emeklilik iddiaları üzerine resmi Instagram hesabından bir açıklama yayımlayan Marsel, haberleri yalanlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Tüm takipçilerime ve sevenlerime güzel bir haberim var. Hakkımda çıkan 'Tenisi bıraktı.' söylentisi tamamen asılsız olmakla beraber bugünlerde size vereceğim çok önemli gelişmeler olacak. Beni takipte kalın!"

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

YORUM YAZ