MENÜ

Marlon Santos kimdir? Galatasaray ve Fenerbahçe istiyor...

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adayları Fenerbahçe ve Galatasaray için bir transfer iddiası da İspanya'dan geldi. El Mundo Deportivo gazetesi, iki ezeli rakibin Barcelona'nın gözden çıkardığı Marlon Santos için teklifte bulunduğunu yazdı. Peki Marlon Santos kimdir, kaç yaşında hangi bölgede oynuyor? İşte detaylar ve Marlon Santos'un bilinmeyenleri...

Marlon Santos kimdir? Galatasaray ve Fenerbahçe istiyor...

El Mundo Deportivo gazetesi Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adayları Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Barcelonalı oyuncu Marlan Santos ile ilgilendiğini yazdı.

Haberin Devamı

Haberde sarı lacivertli ve sarı kırmızılı kulüplerin geçen sezonu kiralık olarak Nice'te geçiren ve başarılı performansıyla dikkat çeken 22 yaşındaki Brezilyalı stoperi kiralamak için barça yönetimiyle görüştüğü öne sürüldü.

Ancak kadrosunda stoper fazlalığı olan bordo mavili kulübün, Marlon Santos'u kiralama değil satmayı düşündüğünün altı çizildi. Barcelona'nın ABD turnesinde çıktığı iki maçta 11'de başlayan Brezilyalı savunma oyuncusuna iki İtalyan kulübünün de talip oldukları ve oyuncunun durumunu sordukları bildirildi.

Marlon Santos, West Ham United'a imza atmaya çok yakındı ancak İngiliz kulübünün Balbuena'yla anlaşması üzerine bu transfer gerçekleşmemişti. Barcelona'nın 2016 yazında Fluminense'den 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladığı genç savunmacı geçen sezon Nice formasıyla Fransa Ligue 1'de 23 maça çıkmıştı.

Haberin Devamı

Marlon Santos kimdir?

Marlon Santoss 22 yaşında ve 1.82 boyunda. Stoper mevkinde forma giyen Brezilyalı futbolcu 2016 yılınad Fluminense'den Barcelona'ya kiralandı. Barcelona Marlon Santos'u 1 yıl sonrasında 5 milyon euro'ya kadrosuna kattı. Marlon Santos'un transfermarkt güncel piyasa değeri ise 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

YORUM YAZ