MENÜ

Marius Sumudica'dan son dakika Muhammet Demir açıklaması

Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Marius Sumudica, Çaykur Rizespor maçında 5 dakika arayla 2 penaltı kaçıran Muhammet Demir hakkında konuştu. 2. penaltıyı Maxim'in atmasını istediğini ifade eden Rumen hoca, ''Ben Muhammet adına üzgün değilim böyle şeyler futbolda olur.'' dedi.

Marius Sumudica'dan son dakika Muhammet Demir açıklaması

Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 2-0 yenen Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Marius Sumudica, maçın sonucunun kimse için sürpriz olmadığını söyledi. Sumudica, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok fazla fırsat kaçırarak maçtan gergin bir şekilde ayrıldıklarını dile getirdi. Muhammet Demir’in maçta iki penaltıdan yararlanamadığını anımsatan Sumudica, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

'Muhammet adına üzgün değilim'

"Çok iyi oynadık. Bence bu galibiyet kimse için sürpriz olmamıştır. Sahada tek bir takım vardı o da Gaziantep Futbol Kulübü'ydü. İki penaltı kaçırdık. Ben ikinci penaltıyı kullanması için Maxim’e söyledim. Ben sahanın içerisine giremem. Daha sonra Maxim ile konuştum. Muhammet’in ilk penaltıyı kaçırdığı için üzgün olduğunu, bu yüzden ikinci penaltıyı atacağını düşündüğünü söyledi. Ben Muhammet adına üzgün değilim böyle şeyler futbolda olur. Oyuncularımı ve taraftarları tebrik ediyorum. Soğuk havada akşam 8’de oynadık, oyuncularım için kolay değildi. Buraya ilk geldiğim gün herkes oturduğu yerde ’bu takım 2’nci lige düşer’ diyordu. Yine söylüyorum, bu takım düşmeyecek."

Haberin Devamı

YORUM YAZ