MENÜ

Mario Gomez: Burası kadınlar ligi değil

Skenderbeu maçı sonrasında sarı kart gören Mario Gomez'in sırrı çözüldü. Beşiktaşlılar, 90 dakika öncesinde maç topları inik olduğu için hakemi uyardı. Ancak Macar Bognar oralı olmadı. Maç sonu Macar hakemin yanına giden Gomez, "Burası UEFA Ligi, Kadınlar Ligi değil" diye patladı.

Mario Gomez: Burası kadınlar ligi değil

Beşiktaş'ın süper yıldızı Mario Gomez, Skenderbeu maçında biraz gergindi. Kimi bunu yedek kalmasına yordu, kimi gol atamamasına... Ancak Alman oyuncuyla ilgili asıl detay ortaya çıktı. Maç öncesinde ısınmaya çıkan Siyah Beyazlı futbolcular topların inik olduğunu gördü. Mücadeleyi yönetecek olan Macar hakem Tamas Bognar'a durumu bildirdiler ama hakem maça o toplarla başladı. Daha sonra oyuna giren Gomez de sık sık bu durumu şikayet etti. Ancak hakem Bognar oralı bile olmadı.

'Rakip de şikayetçi'

90 dakikanın ardından öfkeyle hakem Bagnar'ın yanına giden Gomez adeta isyan etti. Tecrübeli golcü, "Top patlak gibiydi. Bu topla maç oynanmaz. Siz herhalde hangi maçı yönettiğinizin farkında değilsiniz. Burası UEFA Avrupa Ligi, Kadınlar Ligi değil" deyince sarı kart gördü. Bunun üzerine daha da sinirlenen Gomez, "Yalnız benim arkadaşlarım değil, Arnavut oyuncular da bu toptan şikayetçi. Zaten aksi olsa böyle bir şeyi size söylemezdim" diyerek soyunma odasına gitti.

Kaynak: Habertürk

Sahne sırası Gomez'de

Haberin Devamı
YORUM YAZ