MENÜ

Marco Aldair Rodriguez kimdir? Marco Aldair Rodriguez'in kariyeri

Yeni sezon için transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Fenerbahçe sürpriz bir isimle anlaşma sağladı. Sarı Lacivertli ekip golcü futbolcu Marco Aldair Rodriguez ile el sıkıştı. Bu haberin ardından Sarı Lacivertliler, 25 yaşındaki futbolcunun kariyerini merak etmeye başladı. Marco Aldair Rodriguez'e dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Marco Aldair Rodriguez kimdir? Marco Aldair Rodriguez'in kariyeri

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için çalışan Fenerbahçe, Perulu santrfor Marco Aldair Rodriguez ile anlaştı. Ajansspor'un haberine göre; Peru'nun Deportivo Binacional Kulübü'nde oynayan ve menajerliğini Turkovic Muso'nun yaptığı oyuncuyla 2+1 yıllık anlaşma için taraflar el sıkıştı. Sarı lacivertli kulüp, 25 yaşındaki Aldair ile geçen ara transferde de ilgilenmiş ancak yetiştirememişti. Bu haberin ortaya çıkmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar, Marco Aldair Rodriguez kimdir? Marco Aldair Rodriguez'in kariyeri nedir? sorularını merak etmeye başladı. Bu sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Marco Aldair Rodriguez kimdir?

Rodriguez, 6 Ağustos 1994 yılında Peru'nun Lima şehrinde dünyay geldi. İlk olarak Alianza Lima takımında profesyonel olan 25 yaşındaki golcü futbolcu, 2013 yılında yine Peru'nun FBC Melgar takımına kiralandı. Kariyeri boyunca Peru dışına hiç çıkmayan futbolcu sırasıyla Alianza Lima, FBC Melgar, César Vallejo, Club Alianza Atletico Sullana ve Deportivo Binacional takımlarının formalarını giydi.

Marco Aldair Rodriguez kimdir Marco Aldair Rodriguezin kariyeri

2021 yılına kadar Deportivo Binacional takımı ile sözleşmesi bulunan Marco Aldair Rodriguez, bu sezon 6 lig maçında 5 gol, 2 aisistlik performansa imza attı. Oyuncunun Transfermarkt'a göre piyasa değeri ise 400 bin Euro gözüküyor.

YORUM YAZ