MENÜ

Marcelo Saracchi: Seyircisiz oynamak taraftarımıza da saygısızlık

Galatasaray'ın Uruguaylı sol beki Marcelo Saracchi, 0-0 berabere kaldıkları Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın corana viruse karşı alınan tedbirler kapsamında seyircisiz oynatıldığını hatırlatan Saracchi, “Bugün hem bize, hem takımımıza, hem taraftarlarımıza yapılan bir saygısızlık bence. Maçı oynatma kararı hem bizim için, hem rakip takım için, hem de burada olanlar için bir sağlık riski oluşturdu” diye konuştu.

Marcelo Saracchi: Seyircisiz oynamak taraftarımıza da saygısızlık

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Galatasaray, sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın başarılı sol beki Marcelo Saracchi, sitem etti. Karşılaşmanın corana viruse karşı alınan tedbirler kapsamında seyircisiz oynatıldığını hatırlatan Saracchi, “Bugün hem bize, hem takımımıza, hem taraftarlarımıza yapılan bir saygısızlık bence. Maçı oynatma kararı hem bizim için, hem rakip takım için, hem de burada olanlar için bir sağlık riski oluşturdu” diye konuştu.

Haberin Devamı

Maçları taraftarsız oynamanın kendisinin ve takım arkadaşlarının alışık olmadığı bir durum olduğunu söyleyen Saracchi, “Taraftarlarımıza yapılmış bir saygısızlık var. Eğer bir futbol maçı varsa, bunun taraftarla oynanması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Avrupa liglerinde maçların ertelendiğini hatırlatan Uruguaylı futbolcu, “Bütün Avrupa liglerinde maçlar erteleniyor, oynanmıyor ama Türkiye’de oynanıyor. Bu durum, benim çok garibime gitti açıkçası” dedi.

YORUM YAZ