MENÜ

Galatasaraylı Marcao'dan Fenerbahçe Kongre Üyesi Hulusi Belgü'ye flaş cevap

Son dakika haberi: 20 yıl sonra gelen Kadıköy derbi galibiyetini dövme yaptıran Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'dan Fenerbahçe Kongre Üyesi ve eski başkan adayı Hulusi Belgü'ye flaş bir cevap geldi.

Galatasaraylı Marcao'dan Fenerbahçe Kongre Üyesi Hulusi Belgü'ye flaş cevap

Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek 20 yıllık hasreti sonlandıran Galatasaray'da savunma oyuncusu Marcao, bu galibiyeti ölümsüzleştirdi.

Haberin Devamı

Brezilyalı futbolcu, Kadıköy galibiyetinin tarihi olan 23 Şubat 2020 tarihini dövme yaptırdı. Dövmenin yapılış anlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Marcao'nun bu paylaşımı, kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Marcao'dan Hulusi Belgü'ye sus işareti

Fenerbahçe Kongre Üyesi ve eski başkan adayı olan Hulusi Belgü, Brezilyalı futbolcunun paylaşımını alıntıla yapıp, ''20 sene sonra alınan ilk galibiyete bu kadar mı sevindiniz ? Hani sizin UEFA kupanız vardı? Hani siz çok şampiyon olmuştunuz? Neyse biz çok üzüldük size 20 sene sonra yenildik diye, siz de sevinin 20 sene sonra yendik diye! 20 sene sonra bir kez daha yenersiniz inşallah! 2040 da'' yorumunu yapınca Marcao'dan flaş bir yanıt geldi.

Galatasaraylı Marcaodan Fenerbahçe Kongre Üyesi Hulusi Belgüye flaş cevap

4 yıldız koyan 24 yaşındaki oyuncu, ekstra olarak 'sus' emojisi ile Belgü'ye cevap verdi. Marcao'nun bu cevabı kısa süre içerisinde etkileşim yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli taraftarlar ise genç stoperi tepki yağmuruna tuttu.

YORUM YAZ