MENÜ

Manuel Fernandes transferinde son dakika!

Yöneticilerden Umut Güner, Fernandes için Rusya’ya gidecek. Lokomotif Moskova’ya yeni bir teklifte bulunulacak.

Manuel Fernandes transferinde son dakika!

Beşiktaş, Manuel Fernandes defterini yeniden açıyor... Siyah-Beyazlı yönetim bir aydır gündemde olan Portekizli yıldız için yeni bir girişimde bulunacak. Yöneticilerden Umut Güner, Rusya'ya giderek Lokomotif Moskova ile pazarlığa oturacak. Ardından da Fernandes'in menajeriyle görüşecek.

GÜNEŞ'TEN OLUMLU GÖRÜŞ

Teknik Direktör Şenol Güneş'in Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede Fernandes için olumlu görüş bildirmesi üzerine yönetim ilk adımı atacak. Fernandes'in kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

İşte Negredo gerçeği!

GERİ DÖNMEK İSTİYOR

​Fernandes'in Beşiktaş'a dönmeyi çok istediği biliniyor. Yönetimin Portekizli futbolcu için yapacağı son hamlenin sonucu bekleniyor.

EN FAZLA 1 MİLYON EURO

Fernandes'in Beşiktaş'a gelmek istemesi Siyah-Beyazlı kulübün elini güçlendiriyor. Sporting Lizbon'a Portekizli futbolcu için en fazla 1 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli sulunması bekleniyor

Quaresma gitti, gidiyor!

​FERNANDES'LE PAZARLIK

Beşiktaş Yönetimi'nin Fernandes'le yıllık ücreti için pazarlık yapacağı öğrenildi. Umut Güner'in Fernandes'e yıllık 2.5 milyon Euro ile birlikte şampiyonluk halinde özel bir prim teklifi sunacağı belirlendi.

Kaynak: Takvim

İşte Beşiktaş'ın yeni sezon formaları

Haberin Devamı
YORUM YAZ