MENÜ

ManU' nun kupası Berlin'de

THY, Manchester United'ın geçen sezon ligde kazandığı şampiyonluk kupasını Berlin'e getirdi.

ManU' nun kupası Berlin'de

Türk Hava Yolları (THY), İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’in geçen sezon ligde kazandığı şampiyonluk kupasını Berlin’e getirdi.

Haberin Devamı

"Manchester United Champ19ns Trophy Tur" adı altında 35 ülkede sergilenen kupa, kulübün ulaşım sponsoru olan THY’nin düzenlediği etkinlikte, Almanya’nın başkenti Berlin’deki O2 Arena’da futbolseverlerin izlenimine sunuldu.
İsveçli eski milli futbolcu Jesper Blomqvist ve Manchester United Kulübü Pazarlama Ofisi Şefi Jonathan Rigby’nin de hazır bulunduğu etkinlikte konuşan THY Berlin Müdürü Nurullah Oğuz, Manchester United’ın başarı hikayesini dinlediklerini, THY’nin de aynı başarıyı yakaladığını söyledi.

Manchester United’ın Premier Lig’de kazandığı 19’uncu şampiyonluk kupasının sergilendiği toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Rigby, amaçlarının başta Avrupa olmak üzere dünyanın değişik ülkelerinde Manchester United ile gönül bağı olanlarla bir araya gelmek olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Etkinlikte yapılan kura çekimiyle de şanslı davetlilere futbolcuların imzaladığı 3 adet Manchester United forması ve THY uçak maketi hediye edildi.

Kupa, buradaki organizasyonun ardından İsveç’e götürüldü.

AA

YORUM YAZ