MENÜ

Manisa'da Bakkal bırakıyor

Ligde evinde Bursaspor'a 2-0 yenilen Manisaspor'da, teknik direktör Mesut Bakkal, "gözünün içine bakılarak" kendisine küfür edildiğini savunarak, ciddi biçimde takımda kalıp kalmamayı düşüneceğini söyledi.

Manisa'da Bakkal bırakıyor

Mesut Bakkal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sinirlerinin gergin olduğunu belirterek, bugün 90 dakika sahada mücadele ettiklerini, gol aradıklarını, ancak duran toptan gol yediklerini bildirdi. Futbolda her türlü sonucun olduğunu vurgulayan Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ama ne takımım, ne ben, ne de yönetim bunları haketmiyoruz. Ciddi bir şekilde Manisaspor’da kalıp kalmamayı bu akşam düşüneceğim. Hiç kimse burada bu takımın emeğine, sahada yaptıklarına veya kulübün yaptıklarına bu kadar ucuz şekilde davranamaz. Ya herkes haddini bilecek, ya da eğer bizden daha iyi yapan birisi varsa gelip yapacak. Hiç kimse burada anasına, avradına, gözüne bakıp küfür edemez. Şimdiye kadar ben bu tarzda hiç konuşmadım. Ha, kötü oynarım kabul ederim, üretmem gol kaçırırım, kabul ederim. Ama herkes haddini bilecek. Bizden daha iyisini yapan varsa buyursun gelsin yapsın. Şimdi yönetimle konuşacağım, ciddi şekilde kalmamayı da düşünüyorum."

Haberin Devamı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da oyunu iyi kontrol ettiklerini, özellikle maçın ikinci yarısının son bölümlerinde yapmış oldukları oyuncu değişikliklerinin oyuna katkı sağladığını kaydetti. Futbolcularının çok iyi bir takıma karşı sahadan 3 puanla ayrıldıklarını belirten Sağlam, şöyle konuştu: "Sivasspor maçıyla başlayan Diyarbakırspor, Manisaspor ve Denizlispor’un yer aldığı 4 maçlık seride şu anda 3’te 3’ü yakalamış durumdayız. 4 maçlık periyodun son karşılaşmasında deplasmanda Denizlispor ile oynayacağız. Oradan alacağımız 3 puan Bursaspor’u tamamıyla ligin üst sıraları için mücadele eden, bundan sonra alt taraflara düşmeyip zirve mücadelesi içinde olan bir takım haline getirecek. Bunun farkında ve bilincindeyiz. O yüzden biraz daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bursa’dan kalkıp takıma destek vermek için gelen ve galibiyette pay sahibi olan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum."

YORUM YAZ