MENÜ

Mancini: Bir mucize daha lazım

Aslan'ın hocası Mancini, “Real Madrid ve Juventus'un olduğu bir gruptan çıkmamız mucizeydi. Şimdi bir mucizeye daha ihtiyacımız var. Futbolda asla 'Asla' deme... Chelsea'yi iyi tanıyorum. En iyi sonuç için elimizden geleni yapacağız” dedi

Mancini: Bir mucize daha lazım



Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Chelsea maçına yönelik olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. İtalyan hoca, Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalmalarının büyük bir başarı olduğunu söylerken, “Real Madrid ve Juventus’un olduğu bir gruptan üst tura çıkmak, bir mucizenin gerçeğe dönüşmesi gibiydi. Şimdi yeni bir mucizeye daha ihtiyacımız olacak. Futbolda asla ‘Asla’ deme... Chelsea’yi çok iyi tanıyorum. Bizim için çok zor bir oyun olacak, çünkü rakibimiz böylesine önemli ve büyük maçları oynamaya alışkın. En iyi sonucu elde edebilmek için, elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadesini kullandı.

‘Benim takımımla kazandı’


Bu arada Mancini, Mourinho’nun İnter’de elde ettiği Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla ilgili olarak da çarpıcı sözler sarf etti. İtalyan hoca, “Şampiyonlar Ligi’ne kazandı, çünkü iyi bir takım aldı. Tıpkı Manchester City gibi, benim inşa ettiğim bir takımı aldı. Çok güçlü mentaliteye sahip bir takımdı. Ben İnter’e gittiğimde, son derece kötü bir futbol oynuyorlardı ve bunu biz değiştirdik. Şampiyonlar Ligi kazanmak için şanslı olmanız lazım. Burası tuhaf bir arena... Tuhaf çünkü Ekim, Kasım ve Aralık’ta grupta kazanabilirsiniz, ama Şubat’ta her şey değişebilir” diye konuştu.

GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ