MENÜ

Manchester United'lı Pogba ile Real Madrid'li Hazard'ın takası gündemde

İngiliz devi Manchester United'da forma giyen Fransız futbolcu Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, oyuncusunun Real Madrid'e Eden Hazard karşılığında transfer olabileceğini ima etti. Raiola, geçtiğimiz aylarda 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılabileceğini söylemişti.

Manchester United'lı Pogba ile Real Madrid'li Hazard'ın takası gündemde

Dünyaca ünlü menajer Mino Raiola, Manchester United'da forma giyen oyuncusu Paul Pogba'nın Real Madrid'e transferiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İspanyol basınından AS'a röportaj veren Raiola, "Pogba için Zinadine Zidane için oynamak her zaman çok çekici bir şey olduğunu inkar edemem. Zidane, Pogba'nın idolü" dedi.

Geçtiğimiz aylarda 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Manchester United'dan ayrılabileceğini belirten ünlü menajer, "Hiçbir şeyin imkansız olmadığını düşünüyorum, ancak futbol günlük iştir. Esnek olmalısınız. Ya Madrid yarın Hazard-Pogba takası yapmak isterse? Bu sadece bir örnek. Ama dört taraf da hoşuna gidiyorsa, neden olmasın?" diyerek olası Pogba Hazard takasını işaret etti.

Haberin Devamı

Rekor ücretle transfer olmuştu

Juventus'tan 2016 yılında 105 milyon euroluk rekor bonservis ücretiyle Manchester United'a katılan Paul Pogba, İngiliz devinde bu sezon toplam 37 maçta 6 gol 7 asistlik katkı sağladı. Bu sezon sık sık sakatlıklarla boğuşan Real Madrid'li Eden Hazard ise eflatun beyazlılarla 17 kez sahada yer alabildi ve bu maçlarda 3 gol kaydetti.

YORUM YAZ