MENÜ

Manchester United'da kriz!

Manchester United’da sıkıntılar bir türlü bitmek bilmiyor. Kırmızı Şeytanlar’da teknik direktör Jose Mourinho’nun kovulması gündemde. Yıldız isim Paul Pogba takımdan gitmek istiyor! İmza aşamasına gelinen oyuncularda da pürüzler çıktı. Hepsinden önemlisi ise transfer sezonu 9 Ağustos’ta sona eriyor.

Manchester United'da kriz!

10 Ağustos tarihinde Leicester City ile sezonun açılış maçını gerçekleştirecek olan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’da sular durulmuyor...

Haberin Devamı

Kırmızı Şeytanlar’da kadrodan ve yönetimden sürekli şikayet eden Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile yollar ayrılmak üzere.

Barcelona ile anlaşmaya varan Paul Pogba ise takımdan gitmek istiyor. Ayrıca imza aşamasına gelinen Yerry Mina’nın menacerinin çok yüksek komisyon ücreti istemesi üzerine bu transfer de iptal oldu.

Yönetim çözüm arıyor

Manchester temsilcisinde yönetim birçok sıkıntıyla boğuşurken, diğer yandan da yıllardır sorunlu olan savunma bölgesine Harry Maguire ile Toby Alderweireld’ı kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfediyor. Ancak Kırmızı-Beyazlı ekip elini hızlandırmalı... Çünkü Premier Lig’de transfer sezonu 9 Ağustos’ta sona eriyor.

Bu doğrultuda Manchester United’ın nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

YORUM YAZ